Uuden kameran testailua + luottoasu

Uusi kamera saapui tosiaan torstaina ja pyhitinkin koko viikonlopun sille. Materiaonnellisuus on huipussaan ja kuherruskuukausi uuden kameran kanssa on alkanut. Kuvien laadussa tulee olemaan siis valtava harppaus parempaan, kunhan vain opin kunnolla käyttämään kameraani. Säädöt ovat jokseenkin erilaiset kuin vanhassa kamerassani, joten opettelua riittää. Sen lisäksi, että itse opettelen uuden kameran käytön, opetan sen myös poikaystävälleni, joka kuvaa suurimman osan blogin kuvista joissa minä esiinnyn (kunnon instaboyfriend). Laajakulmaobjektiivin käytössä on nimittäin paljon opeteltavaa, jotta vältytään pahoilta vääristymiltä kuvissa. Huonosta kuvakulmasta kuvattua laajakulmalla on mahdollista vääristää esimerkiksi kropan mittasuhteita epäimartelevasti. Tätä ominaisuutta voi myös oppia hyödyntämään kuvatessa; tietystä kuvakulmasta kuvattaessa voi saada esimerkiksi jalat näyttämään pidemmiltä. Paljon treenausta kameran käyttö varmasti vaatii, varsinkin kun olen ihan itse oppinut valokuvaaja eikä minulla ole juuri ketään keneltä apua kysyä. YouTube ja erilaiset valokuvausblogit ovat olleet suureksi avuksi lähiaikoina.

Pauliina_m_vanharauma_asukuva

Pauliina_m_vanharauma_asukuva2

Pauliina_m_vanharauma_asukuva3

Lauantaina alkoi uuden kameran kanssa treenaaminen ja asuksi kuviin valikoitui tämän hetken luottoasuni. Asu koostuu pitkästä lämpimästä teddytakista, kipparihatusta, ylipolvensaappaista, farkuista ja paksusta neuleesta. Tämä on asu, jonka heitän näillä kylmillä ilmoilla mitä todennäköisimmin päälle silloin, kun pitää pukeutua nopeasti tai silloin, kun kaikki vaatteet näyttävät kamalilta. Asu on rento ja lämmin. Lisäksi hatulla pystyy peittämään likaiset hiukset ja ruman tyvikasvun. Eli kerrassaan käytännöllinen asuvalinta.

Pauliina_m_vanharauma_asukuva4

Pauliina_m_vanharauma_asukuva5

Pauliina_m_vanharauma_asukuva6

Vaikka luulin pukeutuneeni hyvinkin lämpimästi, kylmä viima meni silti luihin ja ytimiin. Kai se on hyväksyttävä, että talvi tulee ja seuraavat 6 kk puetaan viittä kerrosta vaatetta niskaan. Kesä ja syksy antoivat kyllä parastaan tänä vuonna, joten toivottavasti talvestakin tulee kauniin luminen.

❤ Pauliina

4

Vastaa