Tiedätkö oikean kuppikokosi?

Change_pauliina_mattila

*Yhteistyössä Change Suomi*

Pääsimme Alonan ja Anniinan kanssa yhtenä perjantaiaamuna tutustumaan Forumin Change -liikkeeseen ennen liikkeen aukeamista. Luvassa oli siis oikeaa tyttöjen privaattishoppailua. En ollut ennen käynyt liikkeessä, vaan olen ostanut rintaliivini perusvaatekaupoista. Kukaan ei ollut koskaan mitannut minulle oikeaa kokoani, vaan olen itse päätellyt koon.

Olen viimeiset parivuotta käyttänyt kaarituettomia liivejä, koska kaarituki on aina painanut inhottavasti kylkiini. Usein arkena pidin urheiluliivejä, koska ne ovat mukavia eivätkä purista tai kiristä. Joskus juhliin, kun laitoin kaarituelliset liivit, illan päätteeksi ihooni olivat painautuneet liivien jäljet. Sanomattakin selvää, ettei liivien pitäminen silloin ole ollut erityisen mukavaa.

Odotin siis innolla ammattilaisen apua liivien valitsemisessa. Olin ennalta ajatellut, etten täältäkään tule ostamaan kaarituellisia liivejä. Ammattitaitoinen myyjämme mittasi nopeasti ympärysmittani ja kuppikokoni, tähän meni valehtelematta noin pari sekuntia. Tämän jälkeen sain ensimmäisiä liivejä sovitukseen. Ensimmäiset liivit, joita kokeilin, olivat kokonaan pitsiset, ilman minkäännäköisiä toppauksia ja niissä oli kaarituet. En ikinä olisi itse valinnut kyseisiä liivejä. Puettuani ne päälleni olin hämmentynyt. Ne tuntuivat täydelliseltä. Kaaritukia ei edes huomannut.

Change_pauliina_mattila

Change_pauliina_mattila

Tämän jälkeen sovitin monia erimallisia liivejä, jotta löytäisin omat lempparini. Ja löysinkin, todella monia. Jokainen liivi, jota sovitin tuntui hyvältä päällä ja tämän lisäksi myös näytti upealta. Vilkaisin rintaliivien kokolappua ja hämmennyin. Olen koko aikuisikäni ostanut liivejä koossa 75A tai 75B. Nämä kaikki liivit olivat kokoa 65D. Miten voi olla mahdollista, että olen mitoittanut kokoni niin väärin.

Olen aina ajatellut, että rintani ovat sen verran pienet, ettei edes kannata katsoa kuin maksimissaan B kuppikoon liivejä. Nyt kuitenkin nämä D kuppikoon liivit istuivat paremmin kuin mitkään ennen omistamani liivit. Opin, että oikeasti kirjain kuppikoossa kertoo kuppien tilavuuden liivin ympärysmittaan suhteutettuna. Eli esimerkiksi 65D ja 85D liivit ovat aivan erikokoiset, vaikka kirjain onkin sama. Suurin osa naisista käyttää vääränkokoisia liivejä.

Opin myös ihanalta myyjältämme sen, että mikäli kaarituki tuntuu ikävältä, ongelma ei ole kaarituki vaan väärän kokoiset liivit. Liivit tulee kiinnittää ensimmäiseen hakaseen ja noin puolen vuoden käytön jälkeen siirtää seuraavaan. Jos joudut laittamaan hakasen heti kireimmälle, on ympärysmittasi liian suuri. Rinnan tulisi mahtua kuppiin kokonaan eikä pursuilla mistään. Lisäksi suurin osa rintaliivien tuesta pitäisi tulla ympärysmitasta ja vain noin 20 % olkaimista.

Change_pauliina_mattila

Change_pauliina_mattila

Change_pauliina_mattila

Tarkoitukseni oli ostaa yhdet tai kahdet perusliivit. Lopulta mukaani lähti kolmet liivit ja yhdet alushousut. Olisin halunnut kotiuttaa niin paljon enemmänkin tuotteita kuten ihania silkkisiä yöasuja ja urheiluliivejä. Olen kuitenkin pyrkinyt vähentämään kulutustani, joten tällä kertaa tyydyin tähän settiin. Sen päätöksen kuitenkin tein, etten osta enää liivejä muualta. Kaikki ostamani liivit istuvat täydellisesti ja tuntumat pehmeältä iholla sen lisäksi ne näyttävät äärimmäiset hyvältä päällä. Lisäksi liivien materiaali on paljon kestävämmän ja laadukkaamman tuntuista kuin vanhojen liivieni. Uskon, että panostaminen oikeanlaisiin ja tukeviin liiveihin maksaa itsensä ajan kanssa takaisin.

Hyvin istuvat ja kauniit alusvaatteet saavat olon seksikkääksi ja itsevarmaksi. Suosittelen kaikkia naisia ehdottomasti menemään kunnon alusvaateliikkeeseen ostamaan liivit niin, että ammattilainen katsoo kokosi! Kuinka monelta hutiostokselta olisin itsekin välttynyt, jos olisin jo vuosia sitten mennyt Changelle.

Change_pauliina_mattila

Change_pauliina_mattila

Oikeanlaisten liivien löytäminen oli minulle mullistava kokemus. Tiedätkö sä oikean kuppikokosi? Olisiko aika selvittää se!

Haluamme Alonan ja Anniinan kanssa, että muutkin naiset saavat nauttia kauniista ja istuvista liiveistä. Joten pyysimme teille alennuskoodin! Tämän avulla saatte huikean alen ja uusien liivien shoppailu on vielä mukavampaa.

ALENNUSKOODI:

Changella shoppaillessasi saat -35% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista koodilla POSELAND. Tämä koodi toimii kaikissa myymälöissä sekä verkkokaupassa! Verkkokauppaan pääset TÄSTÄ.

Change_pauliina_mattila

Kiitos Change ja tytöt ihanasta shoppailuaamusta ❤

❤Pauliina

 

 

8

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Susanna Taanila

    Tosi hyvin kirjotettu! Kuinka kauan alennuskoodi on voimassa?

    1. Pauliina M

      Kiitos! 🙂 Koodi on voimassa 22.2. asti 🙂

Vastaa