Terveisiä Chicagosta!

Chicago_pauliina_mattila

Saavuimme Chicagoon pitkän matkustusrupeaman jälkeen keskiviikkoillalla. Onneksemme kaikkien laukut saapuivat myös Chicagoon asti ja vuokra-automme odotti sovitusti meitä. Ensimmäiset kaksi yötä majoituimme Freehand Chicago -hotellissa. Saimme privaattihuoneen kerrossängyillä. Paikka sai kyllä täydet pisteet sijainnin kannalta sekä sympaattisen sisustuksen puolesta. Ensimmäinen reissupäivä starttasi pakollisten asioiden hankkimisella ja Chicagon kuuluisimpien nähtävyyksien tsekkaamisella. Nähtyä tuli niin Millenium Park ja The Bean, Willis Tower sekä Chicago Theatre. Hotellimme sijainti oli niin loistavalla paikalla, että pystyimme kulkemaan nähtävyyksiltä toisille kävellen.

WillisTowe_Pauliina_Mattila

WillisTower_Pauliina_Mattila

Chicagosta ei turhaan puhuta tuulisena kaupunkina. Kävellessämme korkeiden rakennusten välissä, tuuli niin paljon, että tukka meinasi lähteä. Kunnon tuulitunneleita. Turismin sesonkiaika ei ole vielä alkanut, joten nähtävyyksiin pääseminen oli melkoisen helppoa ja säästyttiin turhan suurilta jonotuksilta. Kevät on kuitenkin melko pitkällä jo täällä, joten päivällä tarkeni jo ilman takkia. Illalla taas hyytävä tuuli sai minut ikävöimään kotona olevaa untuvatakkia.

TheBean_Pauliina_Mattila

Huonon nettiyhteyden vuoksi postaus tulee vasta nyt ulos. Kuvien lataaminen on niin hidasta, että joudun karsimaan kuvituksen muutamaan kuvaan. Näidenkin kuvien latautuessa olisi ehtinyt juosta maratonin ja leipoa omenapiirakan. Mikäli haluatte seurata reissuamme enemmän reaaliajassa ja näkemään enemmän kuvia suosittelen pistämään mun Instagramin seurantaan (@pauliinamarja).

Tänään jätämme hyvästit tuuliselle Chicagolle ja aloitamme virallisen Route66 roadtripin!

3

Vastaa