Täydellisten treenitrikoiden metsästys

Kaikki urheilevat tytöt varmaan tietävät ongelman. Nimittäin mistä löytää ne täydelliset treenihousut. Pitäisi olla venyvät, nätit, tarpeeksi pitkät, tarpeeksi korkeavyötäröiset ja kyykätessä ei mieluusti saisi näkyä niin paljon läpi, että takanaolevat osaavat kertoa sun alkkareiden tarkat tiedot. Olisi myös kiva, ettei trikoot lytistäisi vaivalla hankittuja muotoja. Lisäksi materiaalin tulisi olla päällä mukavan tuntuista, kestää paljon pesukertoja ja lajista riippuen myös esimerkiksi tankojen hankausta. On tietenkin mieltymyskysymys tykkääkö vaikka korkeasta vyötäröstä, mutta minun mielestäni vyötärön pitää olla niin korkea, ettei stringinarut vilku, kun menet kyykkyyn.  Mikään ei myöskään ole niin ärsyttävää kuin se, että joutuu kesken treenin nostelemaan housuja.

Vaatimuslista on siis pitkä, mutta onhan markkinatkin laajat. Silti tuntuu mahdottomalta tehtävältä löytää juuri sopivia housuja. Tilailet netistä hienoja trikoita, jotka näyttävät mukavilta ja kuvissa juuri täydellisiltä. Kun paketti saapuu postista toteat, että pieleen meni taas. Housut on ihan ok, mutta eivät ne täydelliset. Tai eivät ollenkaan hyvät. Eivätkä todellakaan näytä samalta kuin mallin päällä. Vaihtoehtona olisi tietysti kulkea kaupungilla ja sovitella trikoita ja löytää sillä tavoin täydelliset helmet. Tilaan itse mielummin netistä, koska en juuri pidä sovituskopeissa pyörimisestä.

Joskus sitten ne tilauksetkin osuvat nappiin ja löytyy kunnon helmiä. Itse olen kohdannut parit todella hyvät. Uusimmat lempparini ovat Aim’n-merkin trikoot. Itselläni on kahdet ja olen todennut ne erityisesti crossfittiin sopiviksi trikoiksi. Housuissa on korkea vyötärö ja ne istuvat napakasti, mutta tuntuvat mukavilta. Trikoot ovat myös oikeasti pitkät ja jopa minun, gasellin ylikasvaneet koivet, peittyvät niillä. Tämä ei ole mikään maksettu mainos vaan jaan tiedon, jos joku muukin kaipaa korkeavyötäröisiä hyviä treenitrikoita.

Olen myöskin joutunut huomaamaan, että nykyisiin toiminnallisiin treeneihin ei kaikki trikoot sovellu. Omistan monia pöksyjä, jotka toimivat aikoinaan loistavasti salilla pakarapotkuja potkiessa. Samat pöksyt eivät toimikaan crossfit-treeneisssä, vaan ovat epämukavia eivätkä esimerkiksi pysy kovassa menossa päällä kunnolla.

Tiedän, että täällä Poselandilla on lukijoina ja bloggaajina paljon urheilevia naisia, joten pistäkää mulle tulemaan kaikki vinkit mistä löytyy hyviä treenitrikoita! Olisi myös kiva kuulla, onko muillakin samaa ongelmaa trikoiden löytämisessa vai oonko ainoa, joka on eksynyt tänne trikooviidakkoon.

Ps. Näitä trikoita saa ostettua ainakin  House of Brandonilta ja Nellyltä

Terveisin Pauliina and my first world problems.

23

Tällä artikkelilla on 8 kommenttia

 1. Annika Rintala

  Kiitti vinkistä! Ehkä mä uskallan kokeilla noita Aimn-trikoita ainakin jossain kohtaa! Mä nimittäin myös etsin vieläkin niitä itselle täydellisiä.
  Tosin en oo kovin monia merkkejä loppuviimein kolunnutkaan, kun se menee juuri tuohon mitä sä sanoit..
  Pitäisi kierrellä kaupoissa ja sovitella, mutta se sovittelu on niin rasittavaa. 😀 Ja fakta on se, että jotkut housut tuntuu hyviltä, kun sovituskopissa sovittaa, mutta eivät kuitenkaan toimi käytännössä.
  Sitten taas se nettishoppailu on myös sitä hakuammuntaa etkä ikinä tiedä mitä tulee ja millaiset ne on. Oonkin päätynyt siihen, että meen viimeiseen asti kaikilla vanhoilla ”ihan ok”-trikoilla, kun en malta kokeilla monia. 😀

  Tosin tällä hetkellä oon puolivälissä raskautta ja vähän arvon kokeilisko ihan mammatreenilegginssejä vai koittaisko ihan vaan perusmallistosta tässäkin kohtaa ja ne jäis sitten odottelemaan ensi kevättä jos ei pysty ihan loppuun asti käyttää. 🙂

  1. Pauliina M

   Suosittelen kyllä kokeilemaan noita! 🙂 Tällä hetkellä mun vahva lemppari!
   Mahtavaa kuulla, että muillakin on samaa ongelmaa. Mullakin kasapäin niitä ”ihan ok” -trikoita, pitäs varmaa pitää joku trikookirppari 😀

 2. Noora

  Ootko kokeillut Huhkybananan treenitrikoita?
  Itse testasin tossa muutama kk sitten ekan kerran ja voin sanoa vaan ja ainoastaan hyvää niiden puolesta. Istuvuus ja korkeavyötärö.
  Plus niiden treeni topit on hyyyvin loistavia.

  (Vinkki niillä tällä hetkellä season ale -40%)

  1. Pauliina M

   Hei en oo kokeillut! Pitääpä mennä tsekkailemaan 🙂 Kiitos vinkistä!!

 3. Annika Rintala

  Ja ai niin, biancaneve! Se on sellainen merkki, jolta mulla on yhdet housut ja ne toimii. Ei valu, istuu hyvin ja vyötärö on oikeasti korkea.
  Tosin näissä ainut miinus on suht ohut kangas, tykkäisin napakammasta kankaasta.

  1. Pauliina M

   No niitä oonkin kattellut! Ne on vaan sen verran kalliita, että ilman kenenkään suositusta en oo viittiny tilata 😀 Hmm.. ehkä nyt pitää tilata testaukseen.
   Kiitos vinkistä 🙂

 4. Juulia

  BoomBodyStoresta saa todellakin korkeita trikoita. On tooosi korkeita ja se normimitoituksella olevakin on korkea ja mulle ainakin ne huippuhyvät treenihousut!

  1. Pauliina M

   Mulla onkin yhet heidän trikoot ja ne on kyllä superkivat päällä! Vapaa-ajalla ja salitreenissä tykkään niistä. Kunnon hikitreeniin kaipaan kuitenkin trikoita, jotka ovat hengittävää teknistä kangasta 🙂
   Kiitos kuitenkin vinkistä!

Vastaa