Tänä kesänä aion…

kesä_pauliina_M

Mökkeillä

Meillä ei ole omaa mökkiä, mutta ajattelin tunkeutua kavereiden mökeille tänä kesänä oikein huolella. Joten kaikki mökin omistavat kaverini; kutsua odotetaan.

Lukea kirjoja

Rakastan lukemista ja olenkin ajatellut pyhittää kesä-illat kirjojen luvulle esimerkiksi somettamisen sijaan.

Ulkoilla

Tänä kesänä aion nauttia Suomen mahtavasta luonnosta enemmän kuin aikoihin.

Nukkua teltassa

Haaveilin jo viime kesänä telttailusta luonnon keskellä, mutta en saanut innostettua miestäni mukaan. Tänä kesänä aion toteuttaa tämän haaveen tavalla tai toisella.

Uida

Viime kesänä taisin käydä uimassa vain pari kertaa. Tämä virhe ei tule toistumaan.

kesä_pauliina_M

Vetää jäätelö-överit

Jäätelö on ehdottomasti mun lempiherkkuni. Ja kesä taas paras aika nauttia siitä.

Nauttia kesäisestä Helsingistä

Olemme jo monena kesänä tehneet kesäreissun Helsinkiin, mutta tänä kesänä aion tehdä useamman.

Valokuvata luontoa

Olen vähän kyllästynyt kuvaamaan omaa naamaani, joten tänä kesänä aion keskittyä luontokuvaamiseen. Se onkin minulle ihan uusi aluevaltaus. Kyllä silti peruskuviakin blogin puolella varmasti nähdään.

kesä_pauliina_M

Kotimaamatkailla

Aluksi olin suunnitellut pidennettyä viikonloppua johonkin Euroopan kauniiseen kaupunkiin. Päätin kuitenkin, että haluan mielummin tehdä kesälomareissun täällä kotimaassa. Suomessa on monia upeita paikkoja joita en ole vielä nähnyt. Tämän lisäksi on ekologisempaa matkustaa kotimaassa. Joten vinkkejä mahtaviin reissukohteisiin Suomessa otetaan vastaan!

Kuunnella live-musiikkia

Olin ennen kova kiertämään festareita. Nyt ei niinkään festarielämä enää teltttoineen ja autossa nukkumisineen kiinnosta. Live-musiikkia sen sijaan rakastan edelleen ja jollekkin keikalle on kesällä päästävä.

Nähdä ystäviä enemmän

Alkuvuosi on mennyt pitkältä töitä tehden, joten kaikki sosiaaliset suhteet ovat jääneet vähemmälle. Kesällä ajattelin ottaa töiden kannalta rennommin ja oikeasti nähdä kavereita.

kesä_pauliina_M

kesä_pauliina_M

Mitä kesäsuunnitelmia teillä on?

❤ Pauliina

 

 

2

Vastaa