Tällä hetkellä minua inspiroi

Olen helposti inspiroituva ihminen ja innostun herkästi monesta asiasta. Tällä hetkellä minua inspiroi syksy ja syksyn värit. Olen huomannut kaipaavani pukeutumiseen syksyn ruskan värejä ja huomannut selaavani pinterestistä kuvausideoita syksyiseen luontoon. Tuntuu ihanalta jättää kesämekot kaappiin ja tsekkailla kaupoista lämpimiä neuleita, bootseja ja farkkuja. En kylläkään aio itse hankkia juurikaan uusia vaatteita syyspukeutumiseen, vaan tarkotukseni on inspiroitua kauppojen tarjonnasta ja tutkia omaa vaatehuonettani tämän pohjalta. Pyrin jatkuvasti vähentämään turhaa ostelua (tässä onnistuminen vielä melko ala-arvoista), koska kertakäyttömuoti kuormittaa ympäristöä ihan liikaa. Tiedostan, että turha shoppailu on niin ympäristölle kuin omalle lompakollekin typerää, mutta silti turhan usein sorrun klikkailemaan sinne ostoskoriin kaikenmaailman rättejä ja riepuja.

Tänä syksynä kaipaan ekaa kertaa värejä muuten niin mustaan vaatekaappiini. Ruskan sävyt näyttävät nyt niin hyviltä. Insipiroidun myös muista ihmisistä ja heidän tyyleistään. Seuraan instagramissa monia tyylikkäitä naisia ja ammennan heidän kuvistaan suurta inspiraatiota niin pukeutumiseen kuin kuvaamiseenkin liittyen. Instagramista onkin noussut pinterestin rinnalle suuri inspiraation hakualusta. Seuraan monia erityyppisiä tilejä, sillä osa inspiroi minua esimerkiksi kuvaamisessa, kirjoituksessa, tyylissä ja osa taas luo minulle esimerkiksi motivaatiota treeneihin. Instagramin hienous onkin siinä, että saat itse valita seuraamasi tilit. Jos joku instatili aiheuttaa sinulle kateutta, ahdistusta tai stressiä, niin älä seuraa sitä. Tietenkin silloin kannattaa myös miettiä, miksi sinulla herää tällaisia ajatuksia jonkun toisen postaamista kuvista.

Pukeutumisen lisäksi minua inspiroi tällä hetkellä monet yrittäjänaiset. Tämä liittyy todennäköisesti vahvasti tämän hetkiseen oman urapolun etsimisvaiheeseen. Inpiroidun naisista, jotka ovat luoneet oman vision pohjalta itselleen uran ja toimivat nyt itsensä työnantajina. Olen ennen ajatellut, että minusta ei ikinä yrittäjää tule, mutta nyt en enää ole asiasta niin varma. Mielestäni on hienoa, miten monet naiset ovat luoneet itselleen uran ja tekevät nyt työtä josta todella nauttivat. Inspiroidun lukemalla heidän kirjoituksiaan aiheesta ja seuraamalla heitä esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.

Äskeiseen viitaten minua inspiroi tällä hetkellä myös yksi mielenkiintoinen kirja jota luen. Kyseessä on Satu Rämön ja Hanne Valtarin kirja nimeltä Unelmahommissa. Nämä naiset ovat todella inspiroivia ja kirja on todella mielenkiintoisesti kirjoitettu. Suosittelen kaikkia unelmaduunista haaveilevia lukemaan. Lisäksi suosittelen lukemaan naisten blogeja: Satun blogi löytyy tästä ja Hannen blogi löytyy tästä. Kummatkin heistä kirjoittavat mielestäni hyvin inspiroivasti. He elävätkin aivan eri elämäntilanteessa kuin minä, mutta saan silti heidän teksteistään inpiraatiota. Tämä pätee muutenkin moneen somessa seuraamaani henkilöön. Saan inspiraatiota milloin mistäkin, joskus jenkkiläiseltä muotisuunnittelijalta kun taas joskus keravalaiselta perheenäidiltä.

Olisi kiva kuulla mikä teitä inspiroi tällä hetkellä?

Oikein inspiroivaa keskiviikkoa kaikille!

 

4

Vastaa