Syksyn suunnitelmat ja kuulumiset

elokuu_pauliinam

Kesä alkaa olemaan lopuillaan ja syksy kolkuttelee ovella. Syksy tuntuu aina vähän uudelta alulta, puhtaalta pöydältä. Monena viime vuotena syksy on tarkoittanut minulle koulun jatkumista ja arkeen paluuta. Tämä onkin ensimmäinen syksy neljään vuoteen, kun arki ei jatkukaan koulussa. Valmistuin viime talvena, joten tämä syksy tuntuu aika erityiseltä.

Monesti postauksissa kerron aika vähän itsestäni tai arjestani. Aiheet pyörivät enemmän vinkkien, reseptien, matkustuksen ja yleismaallisten ajatusten parissa. Nyt ajattelin kuitenkin kirjoittaa kuulumisista, syksyn suunnitelmista ja  vähän siitä, mitä minun elämässä tällä hetkellä tapahtuu.

Mitä oikeasti kuuluu?

Vähän kaksipiippuisesti vastaan, että todella hyvää ja vähän ahdistavaa. Elämässä menee oikein kivasti, mitä nyt vähän työkuviot ahdistaa. Olen ollut koko kesän jotenkin ihan tosi onnellinen. Nyt, kun syksy alkaa tulemaan niin pieni ahdistus kesän loppumisesta ja sekavasta työkuviosta painaa päälle.

Parisuhde/perhe/ystävät?

Olemme Villen kanssa olleet yhdessä noin viisi ja puoli vuotta. Hyvin menee ja edelleen arki pyörii kummallakin töiden ja toiselle kettuilun merkeissä. Meillä on hyvin samantyylinen huumori, joka onkin meidän suhteen kantava voima.

Perhettä ja ystäviä pitäisi nähdä paljon useammin. Tuntuu, että kaikki elävät nyt ruuhkavuosiaan, joten yhteisen ajan löytäminen on aika kiven alla. Tässä olisi kyllä mulla edelleen vähän tsempattavaa. Usein kuitenkin se aika, mikä jää töiltä ja treeneiltä, menee vain akkuja lataillessa ja kotitöitä tehdessä.

elokuu_pauliinam

elokuu_pauliinam

Mitä tapahtuu työrintamalla?

No tämä. Työrintama on sekaisin kuin Tukiainen yökerhossa aamu neljältä. Tällä hetkellä teen sijaisuuksia päiväkodissa, toimin kevytyrittäjänä somessa ja etsin töitä. Etsin oikeastaan töitä, joita voisin tehdä yrittäjänä / freelancerina. Mulla on unelmana, että voisin joku päivä itse työllistää itseni. Työskentely päiväkodissa lastentarhanopettajana on toki ihan kivaa, mutta en näe itseäni siinä pidemmän päälle. Varhaiskasvatusala on kuitenkin todella kuormittavaa, huonosti palkattua ja et pysty itse vaikuttamaan työaikoihisi mitenkään. Voisin kirjoittaa varhaiskasvatuksesta, joskus oman postauksen sillä siitä riittäisi kyllä sanottavaa.

Eli jos sieltä löytyy, joku ketä tarvitsee ahkeran, omatoimisen ja kekseliään kirjoittajan, valokuvaajan, sisällöntuottajan tai työntekijän niin ota yhteyttä!

Matkat?

Meidän ei pitänyt tänä vuonna, kuukauden Jenkkireissun jälkeen, tehdä enää yhtään ulkomaanmatkaa, vaan matkailla vain Suomen sisällä. Ville kuitenkin yllätti minut aivan superihanalla synttärilahjalla. Lähdemme siis parin viikon päästä neljäksi päiväksi Roomaan! Ensimmäinen kerta Italiassa ja olen siitä todella innoissani! Sen jälkeen seuraava reissu menee sitten ensi vuoteen.

Harrastukset / hyvinvointi?

Treenirintamalla sujuu hyvin. Olen nyt kolme viikkoa noudattanut minulle tehtyä Crossfit -treeniohjelmointia. Tämän ohjelman parissa ajattelin jatkaa koko syksyn. Näiden treenien lisäksi kesällä olen aloittanut uuden harrastuksen; pyöräilyn! Ja itseasiassa nyt myös uinnin. Eli treeniä riittää ja motivaatiota löytyy.

elokuu_pauliinam

Inspiroi eniten / vähiten?

Eniten tällä hetkellä inspiroi treenaaminen. Itse treenit, niistä opiskelu, puhuminen, kuvaaminen ja kaikki. Myös koirajutut ovat kovin pinnalla, kun uuden pennun hankinta alkaa olemaan ajankohtaista. Kirjoittaminen tuntuu tällä hetkellä inspiroivalta ja siltä, että minulla riittää sanottavaa. Kirjoitan tällä hetkellä tämän blogin lisäksi omaa muistiinpanokirjaa. Sinne kirjoitan enemmän henkilökohtaisia asioita, mutta myös mahdollisia postauksien aiheita ja visioita.

Vähiten inspiroi asukuvaaminen, muodista puhuminen tai ylipäänsä vaatteet. Lahjoitin pari viikkoa sitten yli puolet vaatekaappini sisällöstä asunnottomille ja vähävaraisille. Uusien vaatteiden ostolle ei ole tarvetta, eikä juurikaan kiinnostusta. Jotenkin tällä hetkellä vaan vaatteiden kuvaaminen tai niistä puhuminen ei ole kiinnostuslistani kärjessä.

Tällä hetkellä syön / katson / luen?

Syön kuten aina, mitä tekee mieli ja mistä tykkään. Aika perussafkaa ja hyvin kasvispainotteista. Yritän keskittyä tällä hetkellä siihen, että saan varmasti tarpeeksi ruokaa sillä treeni-intensiteetti on melko kova.

En katso tällä hetkellä mitään tiettyä sarjaa tai muuta. Odotan nyt syksyllä alkavia sarjoja kuten Atlantin yli, Suurin pudottaja ja Selviytyjät.

Luen melko paljon ja yleensä sellaista selfhelp-tyylistä settiä. Nyt kuitenkin vaihteen vuoksi ostin lemppari dekkarikirjailijan uusimman teoksen ja olen uppoutunut siihen. Kyseessä on siis Karin Slaughter – Menneisyyden jäljet.

Mitä odotan?

Odotan tulevaa Rooman matkaa ja sitä, että saan tietää saanko tämän vuoden puolella jo koiranpennun. Lisäksi odotan, että saan selvyyden työjuttuihin.

elokuu_pauliinam

Mitä teille kuuluu?

❤ Pauliina

5

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Alona

    Onneksi olkoon vuodesta Pauliina! <3 Sun blogi ja kuvat on upeita!

    1. pauliina

      Kiitos! ja kiitos, että otit mut bloggaajaksi 🙂

Vastaa