Suurimmat ja törkeimmät paheeni!

vanharauma_asukuva_pauliina_mattila

Olen lähes täydellinen yksilö, mutta muutaman paheen sain kaivamalla kaivettua. Tässä törkeimmät, suurimmat ja noloimmat paheeni. Nauttikaa!

 • Auton sotkeminen. En tajua, miten se tapahtuu, mutta auto räjähtää käytössäni alta aikayksikön. Autosta löytyy kumisaappaista koiranruokaan lähes mitä vaan. Olen myös superlaiska siivoamaan banaanin kuoria, juomatölkkejä, protskupatukoiden papereita yms. Eli automme on kaaos ja syy on minun.
 • Satunnainen tupakointi. Hirveä paljastus terveysintoilijalta. Olen nuorempana polttanut ihan päivittäin, jonka jälkeen olin monta vuotta kokonaan ilman, mutta nykyään poltan taas tupakan silloin ja tällöin. Yleensä silloin, kun olen juhlimassa. Inhottava tapa.
 • Torkuttaminen. Tapa, josta olen yrittänyt päästä monta vuotta eroon. Minkä teet, kun aamulla väsyttää ja extra viisi minuuttia unta tuntuu taivaan lahjalta.
 • Nettishoppailu. Jos verkkokauppoja ei olisi en ostaisi varmaan ikinä vaatteita. Inhoan sovituskopeissa hikoilua, mutta kotisohvalla vaatteiden klikkailu ostoskoriin on mahtia. Myös pankkitilini inhoaa tätä pahetta.

vanharauma_asukuva_pauliina_mattila

vanharauma_asukuvat_pauliina_mattila

 • Tankkaamisen välttely. Inhoan auton tankkausta ja siksi venytän sen viimeiseen asti ja usein myös siirrän sen Villen hommaksi.
 • Ikkunoiden pesemättä jättäminen. Vihaan sitä ja sen näkee meidän kämpän ikkunoista.
 • Hoputtaminen. Jos olen ensimmäisenä valmis lähtöön, niin aloitan ärsyttävän hoputtamisen. En kestä odottelua. Ville inhoaa tätä piirrettäni. Asia on tietenkin ihan toisinpäin, jos minua joutuu odottamaan, silloin suutun hoputtamisesta.
 • Pizza. Love it! Voisin syödä pizzaa joka päivä.

vanharauma_asukuvat_pauliina_mattila

Mitä paheita teiltä löytyy? Onko yhtään samoja?

❤ Pauliina

10

Tällä artikkelilla on 8 kommenttia

 1. Alona

  Öö, mulla on muuta ihan sama kuten tuo ”vihaan tankkaamista” 🙂
  Naurahdin tuosta ”vihaan odottamista” 😀 Tuli mieleen tuo sun edellinen kerta meillä… 😀

  1. Pauliina M

   Hah 😀 Sua joutuu kyllä aina odottamaan! 😀

  1. Pauliina M

   Mahtavaa! 😀

 2. Noora

  Siis kerroit melkein mun paheet ????????????
  7/8 ???? kaikki muut teen hyvin isosti mut torkuttamista en harrasta.
  Yks pahe on mulla näin jouluna, noi veen suklaarasiat..teen nimittäin sen et jos en tykkää ni laitan takaisin ????

  1. Pauliina M

   Eikä 😀 Ihanaa, että ollaan kaikki näin paheisia!!

 3. Chamia

  Samaistuin täysin melkein kaikkiin, varsinkin hoputtamiseen ja tankkauksen välttelyyn 😀 Toi satunnainen tupakoiminen on myös paha, varsinkin kun se tapahtuu vaan 1-2 kertaa vuodessa ja vaan sen parin imaisun verran. TY-PE-RÄÄ! ???? Oon lopettanu tupakoinnin 5 vuotta sitten, enkä tajua miksi sitä on muka aina välillä pakko ”maistaa”, kun se on yhtä kuvottavaa joka kerta 😀

  1. Pauliina M

   Haha paheet on best! 😀 Mulla toi tupakointi on ennemminkin se 1-2 kertaa kuukaudessa ja se vasta tyhmää onkin!

Vastaa