Sunnuntain randomit

talviasu_pauliina_mattila

Talvi kyllästyttää. Lumi on kaunista ja niin edelleen, mutta mulle riitti tämä talvi jo. Kyllästyttää pukea kymmenen kerrosta vaatteita ja silti palella. Tämän päiväinen auringon paiste kyllä piristi, vaikka pakkasta olikin se -20 astetta.

Miksi ravintolat eivät osaa tehdä kalaruokia? Taas kerran jouduin pettymään ravintolan kala-annokseen. Vielä en ole Suomesta saanut mistään ravintolasta hyvää kalaa.

Mulla on vain yksi kivan näköinen pipo. Huomasin, että kuudesta omistamastani piposta, ainoastaan tämä kuvissa näkyvä valkoinen sopii oikeasti päähäni. Mitä teen lopuilla?

Miksi aina, kun tilaat jonkun vaatteen netistä, se on seuraavana päivänä alessa? Argh.

talviasu_pauliina_mattila

talviasu_pauliina_mattila

Haluaisin oppia lisää Ayurvedasta. Olen jo hyväksynyt sen, että musta on tullut kunnon hihhuli.

Olen kyllästynyt täydellisyyteen somessa. Ihmisten kodit, vaatteet, poseeraukset, työt, elämät yms. Poistin juuri Instagramista noin 50 käyttäjää, koska en jaksa katsoa enää yhtään leikkokukkakotikuvaa. Täydellisten feedien lisäksi jopa instastoryt on hiottu viimeisen päälle. Tylsää.

Miksi kuvittelin ennen, ettei värikkäät vaatteet sovi mulle? Näiden kuvien huppari on nykyinen lempparini, kuten punaset housuni ja keltainen mekkonikin. Vaikka kyllä musta on silti aina musta.

Unohdan vastata viesteihin. Tämä on mulle uutta. Nyt on kuitenkin käynyt monta kertaa niin, että olen täysin unohtanut vastata mulle lähetettyyn viestiin. Hävettää vastata päivä myöhässä.

Ikävöin mekkoja. Ennen vannoin olevani farkkutyttö, mutta nyt pitkän syksyn ja talven jälkeen odotan innolla sitä, että saan pukea mekkoja taas päälleni. Muutenkin kyllästyttää kuvata asuja tai mitään muutakaan, kun päällä on aina se sama paksu talvitakki ja ne lämpimimmät neuleet. Kesä please hurry!

talviasu_pauliina_mattila

talviasu_pauliina_mattila

Miksi kahvi maistuu paremmalta jonkun toisen keittämänä? Kotonakin pyydän usein Villen keittämään kahvin ja vannon, ettei kyse ole laiskuudesta.

Lyhyemmät hiukset ovat nätimmät. Luulin, että pitkät hiukset ovat mun juttu, mutta viime viikolla lyhennettiin tukkaa taas aika paljon ja tämä lyhyempi malli on vaan niin ihanan fresh. Tuskin enää kasvatan sellaista alaselkää hipovaa piiskaa.

Olen fiilis pukeutuja. Haaveilin kauan täydellisen vaatekaapin rakentamisesta. Sellaisesta, että kaikki vaatteet ovat toisiinsa sopivia, laadukkaita ja tyylikkäitä. Olen todennut, ettei se ole mulle mahdollista. Rakastan sekalaista tyyliäni. Sporttisesta tyylistä kukkamekkoihin ja välillä taas nahkahousuista suoriin housuihin.

Miksei tammikuu lopu koskaan? Tämä kuukausi on ollut nälkävuottakin pidempi.

talviasu_pauliina_mattila

Näiden random ajatusten myötä toivotan rentoa sunnuntaita kaikille!

❤ Pauliina

1

Vastaa