Parhaat podcastit!

Podcastit ovat tämän hetken ilmiö. Niitä tulee nyt jokaiselta julkisuuden henkilöltä, urheilijalta, bloggaajalta, poliitikolta jne. Elämme aikamoisessa podcastien viidakossa ja niitä helmiä voi olla vaikea löytää. Tykkään itse kuunnella podcasteja lenkkeillessäni koiran kanssa tai kotona puuhaillessani. On mukavaa siivota, kun taustalla pyörii jokin hauska tai mielenkiintoinen podi.

Tykkään kuunnella hyvin erityyppisiä podeja, fiiliksestä riippuen. Välillä kaipaan hömppää, kun taas välillä haluan kehittää itseäni esimerkiksi kuuntelemalla sijoittamiseen keskittyviä podeja. Motivaatiota treenille lähtöön saan kuuntelemalla urheiluun ja liikuntaan liittyviä podcasteja.

Kokosin tähän alle muutamat lempparipodcastit. Jos kaipaat uutta kuunneltavaa, kokeile näitä!

podcast_pauliina_mattila

Viihde

Nonsense by Alexa & Linda

Nonsense on suomalaisten huippubloggaajien Linda Juholan ja Alexa Dagmarin podcasti. Tykkään podista, koska aiheet ovat vaihtelevia ja usein hyvin samaistuttavia. Välillä käsitellään kevyempiä aiheita ja välillä pohditaan vähän syvällisempiä. Mukana paljon hauskoja tarinoita tyttöjen elämästä!

Yksillä

Bloggaajat Sara Vanninen, Marianna Mäkelä ja Elisa Lepistö keskustelevat hyvin avoimesti ja arkipäiväisesti mieltä askarruttavista asioista. Paljon puhetta unelmista, itsetunnosta ja arkipäiväisestä elämästä. Paljon jaksoja, joissa käsitellään myös valokuvaamista ja somea.

Raha

Julia Thurén: Melkein kaikki rahasta

Julia Thurén kirjoittaa Juliaihminen -blogia, on juuri julkaissu kirjan nimeltä Kaikki rahasta ja pitää podcastia, jonka aiheena on raha. Podissa siis käsitellään raha-asioita, säästämistä ja sijoittamista. Asioista puhutaan niiden oikeilla nimillä, mutta kuitenkin niin arkikielellä, että vähän amatöörimpikin pysyy kärryillä. Pidän paljon Julian tavasta puhua sekä siitä, että hän antaa konkreettisia esimerkkejä palkkauksista ja erilaisista summista millä sijoittaa. Olen juuri aloittanut lukemaan hänen kirjaansa ja täytyy sanoa, että se saa kyllä miettimään omaa rahankäyttöä sekä pohtimaan sijoittamisen aloittamista.

Nordnet #rahapodi

Tämä alkaa olemaan jo vähän syvällisempää talousasiaa. Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen. Podissa puhutaan taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podi on todella mielenkiintoinen ja opettavainen. Mikäli rahajutut kiinnostaa niin suosittelen ehdottomasti tutustumaan tähän!

Treeni

Eevsku

Ihanan Eveliina Tistelgrenin podi, jossa puhutaan motivaatioista ja kaikesta urheilijan elämään liittyvästä. Hän kertoo omasta urheilutaustastaan fitneksessä, sekä puhuu järkevästi ruokavalioista, palautumisesta ja itsensä kuuntelemisesta. Ihan parasta motivaatiopuhetta!

Oona Tolppanen: Urheilun äärellä

Oona Tolppasen podcastissa puhutaan urheilun epäkohdista ja rikotaan uskomuksia. Podeissa on vieraina urheilijoita sekä liikunta-alan ammattilaisia. Jaksoissa käydään mahtavia ja mielenkiintoisia keskusteluja erilaisista urheilulajeista ja erilaisten urheilijoiden elämästä.

podcast_pauliina_mattila_2

Tykkäättekö te kuunnella podcasteja?

❤ Pauliina

6

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

 1. Jenni H

  Haluan ehdottomasti alkaa kuuntelemaan Julian podcasteja, koska oon kuullut tosta sen blogista niin paljon hyvää! Oona Tolppaselta ja Eevskulta oon kuunnellut ihan yksittäisiä podeja. Tuntuu, ettei aika oikein riitä näiden kuunteluun, vaikka haluaisinkin. Toisaalta salillakin voisi kuunnella, mutta ehkä kuitenkin treeni lähtee paremmin kunnon musalla! 😀 Itse olen kuunnellut myös Pyjamabileet podcastia, jota pitää kolme kaverusta (yksi on tubettaja Linda Ekroth).

  1. Pauliina M

   Suosittelen kyllä Julian podcasteja! Mä lenkkeilen päivittäin koiran kanssa niin silloin on hyvää aikaa kuunnella podeja 😀 Salilla ehkä mielummin musiikkia!
   Täytyypä käydä tsekkaamassa toi Pyjamabileet 🙂

Vastaa