Parasta tässä viikossa x 7

Täytyy myöntää, että tämä viikko on ollut kokonaisuudessaan surkea. Viikko alkoi kovalla sairastelulla, joka vieläkin painaa kurkussa. Keskiviikkona pääsin töihin ja puolikuntoisena työnteko väsyttää aika paljon, joten töiden jälkeen illat ovat menneet lähinnä nukkumalla. Minulla on myös joka vuosi syksyn pimetessä vaihe, jolloin olen todella väsynyt. Kai se on joku syysmasennusaika. Positiivinen ajattelu on kuitenkin avainasemassa täällä räntäsateen ja pimeyden keskellä joten, kyllä tästäkin viikosta jotain hyvää löytyy. Ajattelin koota ne viikon huippuhetket tähän perjantain kunniaksi. Jää parempi muistokin viikosta, kun listaa vain kivoja juttuja ylös.

1. Kuumeen laskeminen ja töihin meno! Se fiilis, kun heräät ilman kuumetta kolmen päivän kuumeilun jälkeen, ihan parasta! Oli myös kiva mennä töihin, vaikka vähän puolikuntoisena paahdoinkin menemään.

2. Eilen postista tullut uusi kamera. Tein vihdoin maanantaina päätöksen, että ostan uuden ja kunnollisen kameran. Valokuvaus on harrastuksena minulle niin rakas ja kuvattua tulee monia satoja kuvia viikossa. Perustelin itselleni tämän kalliin hankinnan sillä, että toivon jatkossa myös saavani työllistettyä itseäni osittain valokuvaamisella. Nyt alkaa siis kova treenaus uuden kameran kanssa!

3. Kukat työkavereilta. Yllätyin täysin, kun työpaikka, jossa teen keikkaa oli ostanut minulla kukkia. Sain kukat kiitoksena onnistuneesta opinnäytetyöstä, jonka tein kyseiseen päiväkotiin. Loppupäivän fiilis olikin pelastettu!

4. Pikun korvatulehduksen paraneminen. Koirallani on ollut toisen korvan kanssa vähän ongelmia ja hoitoyrityksistä huolimatta en ollut saanut tulehdusta parannettua. Tiistaina sain eläinlääkäriltä erilaista korvatippaa, joka onkin nyt tepsinyt ja vihdoin korva alkaa näyttää parantuneelta. Pikulla on todella vähän terveyden kanssa ongelmia ja aina, kun ilmenee jotain pientäkin menetän yöunet sen huolehtimisessa. Onneksi nyt näyttää jo hyvältä! 

5. Uuden vegaanisen ja täydellisen shampoosetin löytäminen. Haluan käyttää mahdollisimman luonnollista kosmetiikka ja suuri osa kosmetiikastani on täysin luonnonkosmetiikkaa, mutta hyvän, hiuksilleni sopivan shampoon löytäminen on ollut vaikeaa. Olenkin käyttänyt taas marketin perusshampoita kyllästyttyäni hakkaamaan rahaa minulle sopimattomiin luonnonkosmetiikkashampoisiin. Ostin testiin beauty & planetin coconut shampoon ja hoitoaineen ja täytyy sanoa, että rakastuin. Tuote tuoksuu ihanalta ja jättää hiukset puhtaiksi ja kosteutetuiksi. Lisäksi tuotteet ovat vegaanisia eivätkä sisällä silikonia, parabeeneja tai väriaineita. Pieniä tekoja planeettamme hyväksi, suosittelen! 

6. Lentojen hinnat. Tutkin tulevan jenkkireissumme lentojen hintoja ja yllätyksekseni lentojen loppusumma oli odotettua yli puolet pienempi! Ihan huikeeta!

7.  Porukoiden luona extempore käynti. Nykyään tuntuu, että arki on niin täyteen tuupattua, ettei ehdi käydä kenenkään luona niin usein kuin haluaisi. Keskiviikkona päätin, että lähdetään töiden jälkeen käymään mun porukoilla Pikun kanssa ja oli kyllä kiva käydä moikkaamassa äitiä ja isää sekä tietty heidän koiria. 

Onneksi on vielä viikonloppu edessä, joten tähän viikkoon tulee mahtumaan varmasti paljon muutakin hyvää vielä.

Hyvää viikonloppua kaikille!

❤ Pauliina

 

 

 

 

 

3

Vastaa