Päivä bloggaajana

Lähdin tiistaina Helsinkiin ja painelin ottamaan uutta tatuointia Lävistysliikkeeseen. Suosittelen muuten ehdottomasti kyseistä paikkaa! Mahtava palvelu ja huikea ammattitaito. Tätä tatuoimisen nautintoa kesti rapiat kuusi tuntia, jonka jälkeen lähdin suunnistamaan kohti Herttoniemeä Alonan ja Artun luo. Olimme sopineet, että jään heille yöksi ja seuraavana päivänä mennään kuvailemaan Alonan kanssa.

Asukuva_Helsinki_PauliinaM

Asukuva_Helsinki_PauliinaM_2

Keskiviikkona aloitettiin kuvailu suunnistamalla Helsingin tunnettuihin bloggaajien suosimiin asukuvausmestoihin. Lopulta päädyttiin viisikulmaan, josta saimme napsittua muutamia kuvia. Onhan se koomista hommaa yrittää sensuellisti ylittää katua ja samalla poseerata kameralle, vaihtaa vaatteita keskellä katua ja kävellä muutama metri toiseen kadunkulmaan uusia kuvia varten. Pidettiin siis kunnon kliseinen päivä bloggaajana. Tykkään kuitenkin käyttää blogissa kuvia ja on helpompi kuvata kerralla muutama asua, kuin käydä päivittäin jossain kuvaamassa. Haluttiin myös käyttää mahdollisimman tehokkaasti Helsingissä oloaikani. Sillä mielestäni Helsingissä on huomattavasti monipuolisempia ja kauniimpia kuvauspaikkoja kuin Luvialla tai Porissa.

Kuvailun jälkeen käytiin testaamassa Instagramista ja muutamista blogeista tuttu ravintola Tannerin lounas. Multa Tanner sai täydet pisteet, mahtavasta kasvispainotteisesta lounaasta. Alona oli lähinnä helpottunut, että ruokana ei ollut pelkkää vegeä ja kahvinkin kanssa sai kauramaidon lisäksi ihan normaalia maitoa. Ja täytyy mainita, että kummatkin ihastuttiin Tannerin leipiin, joita oli lounaalla tarjolla. Ihan törkeän hyviä!

Asukuva_Helsinki_PauliinaM_6

 

Asukuva_Helsinki_PauliinaM_4

Asukuva_Helsinki_PauliinaM_5

Ja koska Instagramiin on kiva laittaa lattekuvia, mentiin vielä lounaan jälkeen erikseen kahvilaan, jossa sai kuvattua sisällä kivat kahvilakuvat. Naurettiin, että kummankaan ei enää tehnyt mieli kahvia, kun juuri juotiin Tannerissa, mutta hei päivä bloggaajana teemaan kuuluu yksi kahvilakuvakin. Päivä venyi melko myöhään, joten sain jäädä vielä toiseksi yöksi Alonan luo.

Täytyy sanoa, että nautin paljon tällaisista kuvauspäivistä, mutta kieltämättä tulee vähän somehuijaaja olo. Vaikka kai se nykyään on kaikille selvää, että bloggaajat pitää tällaisia tehokkaita kuvauspäiviä. Lisäksi uuden kameran käytön oppii vain harjoittelemalla, joten pyrin kuvaamaan mahdollisimman paljon ja mahdollisimman monipuolisissa ympäristöissä. Joka tapauksessa päivä oli hauska ja siitä on tulossa enemmän matskua YouTubeen Alonan ja Artun seuraavaan vlogiin. Ilmoittelen Instagramin puolella, kun video julkaistaan, joten kannattaa seurailla mua siellä. Minut löytää Instagramista nimimerkillä @pauliinamarja.

Asukuva_Helsinki_PauliinaM_7

❤ Pauliina

4

Vastaa