Nämä haluan saavuttaa vuonna 2020

Viime postauksessa kerroin saavutinko viime vuodelle asettamani tavoitteet. Nyt on aika asettaa uudet tavoitteet vuodelle 2020. Minua on koko viime vuoden vaivannut työhön liittyvä stressi. Olen tullut siihen tulokseen, ettei varhaiskasvatuksen opettajan työ ole kutsumukseni, mutta samalla on ollut vaikea löytää itseäni kiinnostavia työkuvioita. Sometöitä rakastan, mutta valitettavasti tämä on hyvin kilpailtu ala ja ainakaan vielä en saa kuin murto-osan toimeentulostani näistä töistä. Suurin osa tämän vuoden tavoitteista liittyvätkin tästä syystä työhön.

myrskylyhty

Haluan löytää työn, joka motivoi ja kiinnostaa

Työn teko on minulle tärkeää, mutta en pysty tekemään työtä, johon en tunne mitään paloa. Tämä on minulle suurin ja merkittävin tavoite tähän vuoteen. Olen jo lähettänyt muutamia työhakemuksia kiinnostaviin töihin sekä tehnyt suunnitelmaa myös yritykseni kasvattamiseen.

Kasvatan sosiaalisen median kanaviani

Seuraajaluvuilla blogissa ja Instagramissa on väliä, mikäli sillä haluaa tienata. Haluan kuitenkin kasvattaa seuraajalukujani rehellisesti ja ilman mitään vippaskonsteja. Tarkoitukseni on kehittää omaa sisältöäni ja pyrin tekemään siitä kiinnostavampaa. Oman someni sisällön miettiminen on ollut joululomalla hyvin vahvasti mielessäni. Jos teillä on toiveita, minkälainen sisältö kiinnostaa kuulen sen mielelläni.

Tuplaan yritykseni tulot

Aloin kevytyrittäjäksi viime vuoden helmikuussa. Ensimmäisenä kuukautena laskutin 70e. Siitä eteenpäin kuukausittain laskutin aina hiukan enemmän, maksimissaan kuitenkin 600e kuukaudessa. Jotkut kuukaudet olivat hiljaisempia kuin toiset. En kuitenkaan osannut erityisemmin myydä tai tehnyt asioita suunnitelmallisesti. Tänä vuonna aion muuttaa tätä.

Opettelen kuvaamaan ja editoimaan videoita

Videoiden teko on jo jonkin aikaa kiinnostanut minua. Valokuvaus on kuitenkin minulle se rakkain harrastus, joten katsotaan, miten videoiden teko lähtee sujumaan ja innostunko siitä samalla tavalla kuin valokuvauksesta.

myrskylyhty

Lähden matkailuautolla Norjaan

Lentoliput Balille on jo takataskussa, joten aika lyödä esille myös toinen unelmareissu. Aion tänä vuonna matkustaa Villen ja koirien kanssa matkailuautolla Norjaan.

Opin kävelemään käsilläni

Tämän taito piti oppia jo viime vuonna, mutta uusi yritys tänä vuonna!

Säästän ja sijoitan

Aloitin viime vuonna sijoittamaan ja tällä hetkellä sijoitan rahastoihin 50e kuukaudessa. Haluaisin nostaa tätä summaa tänä vuonna ja mahdollisesti sijoittaa myös esimerkiksi Nordnetin kautta. Lisäksi minulla on säästötili, johon siirrän kuukausittain rahaa. Olen todella innostunut säästämisestä ja sijoittamisesta, joten tämä homma jatkuu varmasti myös tänä vuonna. Lieveilmiönä tämä harrastus on tuonut sen, etten ole koko syksynä ostellut juuri mitään turhuuksia.

myrskylyhty

Siinä ne nyt ovat. Uskon vahvasti, että ylös kirjoitetut ja jaetut tavoitteet toimivat paremmin kuin omassa mielessään kelatut. Kiva taas vuoden päästä tsekkailla, miten on sujunut. Melko kunnianhimoiselta tuo lista tällä hetkellä taas näyttää. Kokemus on kuitenkin opettanut, että lähes kaiken voi saavuttaa, jos oikeasti haluaa.

Mitä tavoitteita teillä on tälle vuodelle?

❤ Pauliina

12

Tällä artikkelilla on yksi kommentti

  1. Hannu

    Mitähän saisin ammatikseni? Haaveilen nykyään löytyy verkolla käytävää koulutusta ja sitten samaa työtä. Vaikeata on löytää
    tulevaisuutta mikä on mieleinen.

Vastaa