Näitä virheitä en toista x15

pelto_pauliinam

Näitä virheitä en toista…

Ohita varmuuskopiointia – Kadotin tosiaan kaikki tiedostoni maanantaina. En ole ennen juuri muistanut tallentaa mitään ulkoiselle kovalevylle, mutta tästä lähin varmasti muistan.

Pyöräile pitkää lenkkiä normaaleissa housuissa – Mikä virhe onkaan lähteä yli 20 km pyöräilylenkille ilman pyöräilyhousuja. Loppupäivän saakin istua tyynyn päällä.

Tee raskasta penkkipunnerrusta yksin – Kun pari viikkoa sitten pudotin 50 kg tisseilleni, muistin miksi kannattaa tehdä raskaat toistot kaverin kanssa.

Osta isoa määrää kukkasia – Joka kesä sama homma, täytän takaterassin erilaisilla kukilla ja kuvittelen muuntuvani hortonomiksi. Virhe. Kaikki kuolevat.

Yritä lopettaa kahvin juontia – Siitä tulee pelkästään epäonnistumisen kokemus.

pelto_pauliinam

Osta tavaraa tylsyyteen – Ennen saatoin nettishoppailla huvikseni, koska oli tylsää. Silloin tulee ostettua juuri kaikkea turhaa, mikä lentää kirppispussiin parin kuukauden päästä tai jää kaapin perälle käyttämättömäksi.

Liity Instagramin boostiryhmiin – Mielipiteeni näistä voi lukea viime viikon postauksestani. Postaukseen pääset tästä. Tosiaan pari kertaa olen näihin lähtenyt hetkeksi mukaan ja ei ole kyllä minun juttu.

Värjää tukkaani mustaksi – Rakastan mustia hiuksia, mutta musta on niin kaukana mun omasta hiusväristä, että juurikasvua piti värjätä muutaman viikon välein. Lopulta mun päänahka ilmoitti, ettei enää myrkkyvärejä tänne kiitos. Ja tämä hiusten vaalennusprosessi/oman värin kasvatus on kyllä saanut minut hermoromahduksen partaalle. Eli ei enää rajuja värjäyksiä minun hiuksiin.

Lennä Norwegianilla vaihdon kanssa – Kaksi kertaa olen näin tehnyt ja kummallakin kerralla jäänyt jatkolento välistä. Ensimmäisellä kerralla ensimmäinen lento oli niin paljon myöhässä, että missattiin jatkolento. Toisella kerralla meille tultiin kesken lentoa ilmoittamaan, että jatkolento on peruttu. Syytä ei kerrottu. Kummallakin kerralla yövyttiin sitten Norwegianin piikkiin lentokenttähotellissa, mutta korvauksia ei ole vieläkään kuulunut.

Ota ripsienpidennyksiä – Joo ei.

pelto_pauliinam

Anna muiden mielipiteiden vaikuttaa päätöksiini – Mielipiteensä voi kertoa, mutta en nykyään jaksa antaa niille kovinkaan paljon painoarvoa.

Osta Jenkeissä Tampaxin tamponeja – Ne asettimelliset ei todellakaan ole samanlaisia kuin Suomessa. Vaikka paketti ja asettimen kuvat olisivatkin.

Juo baarissa absinttia tai tequilaa – Kokemuksen syvällä rintaäänellä, näistä ei seuraa mitään hyvää.

Pese ikkunoita auringonpaisteessa – Tosiaan, ei järin puhdasta tule. Aurinko vaan paahtaa pesuaineen kiinni ikkunaan.

Osta pistaasin makuista jäätelöä – Tykkään älyttömästi pistaasipähkinöistä, mutta pistaasijäätelö – yök!

pelto_pauliinam

❤ Pauliina

5

Tällä artikkelilla on 6 kommenttia

 1. Jade

  Olipa kiva postaus! Osa varsin hyviä pointteja, osa hauskoja. Pakko oli kylläkin tulla kommentoimaan sun hiuksia – mustasta vaalentaminen ei aina ole mitenkään kaunista katseltavaa (nimimerkillä kokemusta on, joskus aikoinaan kirkkaan oranssit hiukset..), mutta toi hiusväri sopii sulle ihan täydellisesti ja näyttää todella hyvältä! 🙂

  1. pauliina

   Kiitos 🙂 Tää vaalennusprojekti on kyllä ollut ärsyttävä 😀 On nää vieläkin aika oranssi/keltaiset, mut saan kyllä kiittää mun loistavaa parturia. En mitään platinablondia edes halua, tarkotus olisi vaan raidoitella ja antaa oman värin kasvaa nyt 🙂

 2. Hanna

  Haha, olipa hauska postaus, hyvin toteutettu! 🙂 !

  1. pauliina

   Kiva kuulla, kiitos 🙂

 3. nooralofgren

  Olipa kiva postaus ja oli muutamia samoja juttuja mitä koitan täälläkin välttää 😀

  1. pauliina

   Kiitos 😀 Ja hei kiva kuulla, että muutkin oppii virheistään 😉

Vastaa