Näissä asioissa olen kääntänyt takkini

asukuva_pauliina

Aerobinen treeni on tylsää

Ajattelin aina ennen, että punttitreeni on ainoa oikea tapa treenata. Koska kehoa pystyy parhaiten muokkaamaan salilla. Silloin tein aerobista lähinnä koiran kanssa kävellen, koska muuten saavutetut lihakset saattaisivat palaa pois. Niin järkyttävän tyhmältähän tuo kuulostaa.

Nykyään nautin myös aerobisesta treenistä. Pidän sen monipuolisena Crossfitin avulla. Käyn juoksemassa ja salilla soudan, pyöräilen, hiihdän.. Peruskuntoni on kasvanut ja sen vuoksi myös puntti liikkuu kevyemmin.

Juhliminen on paras tapa rentoutua

Haha. Olin ennen kova bilettämään. Nykyään juon alkoholia hyvin harvoin ja rentoudun mieluummin hyvän ruuan ja leffan parissa.

Lyhyet hiukset ovat rumat

Joskus ajattelin, että mitä pidemmät hiukset sitä naisellisempi nainen. Mielestäni lyhyet hiukset eivät sopineet monillekaan, eikä varsinkaan minulle. Lyhyillä tarkoitan pitkää polkkaa ja sitä lyhyempiä hiuksia. Nykyään silmääni miellyttää enemmän hiukan lyhyemmät hiusmallit. Tarkoitukseni on myös lyhentää vähän omaa tukkaani. Ihan ei kuitenkaan riitä rohkeus leikata todella lyhyttä. Treenatessa tykkään, että hiukset ovat sen verran pitkät, että saan ne ponnarille.

asukuva_pauliina

asukuva_pauliina

En voisi koskaan olla yrittäjä

Minulle oli maalautunut mieleen yrittämisestä hirveitä kauhukuvia. Ajattelin ettei minusta olisi siihen. Nykyään kuitenkin haaveilen yrittäjänä toimimisesta. Teen töitä tällä hetkellä kevytyrittäjänä ja se on motivoivinta työtä, mitä olen koskaan tehnyt.

Suomessa matkailu on tylsää

Mielsin ennen matkustuksen vain ulkomaille matkustamiseksi. Ajattelin olevan turhaa rahan tuhlausta matkata Suomessa. Tällä hetkellä olen kuitenkin ihan liekeissä tutkimassa eri kotimaanmatkailu paikkoja. Perjantaina lähdemme Nuuksioon mökkeilemään ja odotan sitä todella innoissani. Suomihan on ihan loistava matkailumaa. En kuitenkaan aio lopettaa ulkomaille matkustamista, koska rakastan sitäkin.

En usko mihinkään höpönpöppöön

Olen ateisti henkeen ja vereen. Tykkään nykyään kuitenkin kaikista hihhulijutuista. En kyllä oikein usko niihinkään, mutta ne kiinnostavat minua. Tällaisia hihhulijuttuja ovat muun muassa kristallikivet, ayurveda ja eteeriset öljyt.

❤ Pauliina

4

Tällä artikkelilla on 6 kommenttia

 1. Hanna

  Olipa hyvä postausidea! Mielipiteet muuttuu ja antaa muuttua! Hauska kyllä tuo uskon juttu, naurahdin :D.
  Ja siis nää kuvat on niin kauniita!

  1. Pauliina M

   Hei kopioi ihmeessä postausidea! Tykkäisin lukea muiltakin tällaisia juttuja 🙂 Tosiaan antaa mielipiteiden muuttua, mulla ainakin muuttunut suurinosa parempaan suuntaan 😀
   Ja kiitos!

 2. Wilma

  Mäkin olen kiinnostunut kaikista hihhulijutuista, noiden lisäksi kuunkierron vaikutuksista ja muista luontohihhulijutuista. 😀 En tiedä onko musta tullut myös vähän taikauskoinen!????????

  1. Pauliina M

   Hei mahtavaa! Hihhulijutut on parhaita <3

 3. Sini

  Mäkin oon innostunut kotimaanmatkailusta ihan uudella tavalla 😀 Nykyään tuntuu, että Suomi pursuaa mielenkiintosia kohteita, eikä malttais millään odottaa, että niitä pääsee koluamaan!

  1. Pauliina M

   Mahtavaa 🙂 Suomessa on kyllä vaikka mitä mielenkiintoisia paikkoja!

Vastaa