Näin saat tylsästä asusta mielenkiintoisemman!

asukuva_punaisetkorot_pauliina_m

Pukeudun lähes aina mustaan ja harmaaseen. Lähiaikoina oma vaatekaappini on tuntunut liian yksipuoliselta ja tavoitteeni onkin jo kesästä lähtien ollut, etten osta mitään mustaa. Olen myös pyrkinyt vähentämään vaatteiden ostoa ja sen vuoksi vaatekaappini onkin viimeisen puolen vuoden aikana rikastunut vain muutamilla yksilöillä. Nämä kengät ovat uusin tulokas. Sain ne valmistujaislahjaksi ja ne ovat ihanat. Tuovat kivaa piristystä tylsiin asuihin ja ovat supermukavat jalassa. Tuli testattua lauantaina tanssilattiallakin ja hyvin jaksoi tanssia monta tuntia. Ja täytyy sanoa, että punaiset korkokengät toimivat loistavana itsevarmuuden nostattajana. Muuten tylsään asuun saa paljon mielenkiintoa lisäämällä siihen jonkin kiinnostavan elementin. Oli se sitten vähän spesiaalimpi laukku, koru tai kengät. Asu muuttu mielestäni kertaheitolla kiinnostavammaksi!

asukuva_punaisetkorot_pauliina_m

asukuva_punaisetkorot_pauliina_m

Olen aina pitänyt muodista ja olen käynyt pukeutumisessa läpi vaiheet punkkarista räppäriin. Aikuisiällä kuitenkin pukeutumiseni jämähti vähän tylsään mustaan. Vasta tänä vuonna olen toden teolla taas innostunut muodista ja pukeutumisesta. Tykkään pukeutumisella toteuttaa itseäni ja boostata omaa itsevarmuuttani. Tunnen itseni itsevarmemmaksi silloin kuin ylläni on mielestäni kivat vaatteet. En seuraa pukeutumisellani viimeisimpiä muoti-ilmiöitä tai noudata mitään vartalotyypin pukeutumissääntöjä vaan pukeudun kuten oma fiilikseni sanoo. Tämän vuoksi pukeutumiseni on hyvin vaihtelevaa enkä omista niin sanotusti tiettyä tyyliä. Pidän siitä, että voin pukeutua yhtenä päivänä klassiseen jakkutyyliin, toisena päivänä heittää niittinilkkurit ja bändipaidan niskaan ja illalla vaihtaa vielä tyttömäisen kellohameen päälleni. Eli olen todellinen fiilispukeutuja. Tämä asu on silti hyvin minun tyylinen. Mustaa, harmaata ja jotain spesiaalia.

asukuva_punaisetkorot_pauliina_m

asukuva_punaisetkorot_pauliina_m

Ps. Nämä asun piristäjät löytyivät Vamskolta.

❤Pauliina

5

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Jenni H

    Täällä yksi samanlainen pukeutuja! Ei ole vieläkään muotoutunut pelkkää yhtä itselleni sopivaa tyyliä, vaan tykkään myös vaihdella sitä fiiliksen mukaan. Ja niin se saa ollakin 🙂 🙂 ja ei sille vaan voi mitään, että musta on musta 😉

    1. Pauliina M

      Kiva kuulla, että oot myös fiilispukeutuja 🙂 Musta on kyllä aina <3

Vastaa