Monipuolinen Los Angeles

Pari päivää vielä jäljellä Los Angelesissa ennen kuin palaamme kotiin. Losi on vakuuttanut monipuolisuudellaan ja upeilla nähtävyyksillään. Olemme kiertäneet suurimman osan suosituimmista nähtävyyksistä, osa on yllättänyt positiivisesti ja osa vähemmän positiivisesti. Teen nähtävyyksistä oman postauksen myöhemmin, josta löytyy meidän vinkit kohteisiin.

Los_Angeles_PauliinaM

Los_Angeles_PauliinaM

Losi on erikoinen sekoitus kaikkea. Lähinnä vähävaraisten ja kodittomien raju kontrasti superrikkaisiin pistää omaan silmääni. Tuntuu absurdilta juoda omaa kymmenen dollarin terveysmehua upean kahvilan terassilla, kun tien toisella puolella koditon työntää ostoskärryjä, jossa on hänen kaikki omaisuus. Kodittomuus on täällä hyvin näkyvää. Katujen varsilla on pressuista kyhättyjä koteja ja ihmisiä kerjäämässä niiden vieressä. Pressukotien vierestä kaahailevat toinen toistaan upeammat avoautot ja maasturit ohi. Tuntuu pahalta nähdä, miten huonosti osa ihmisistä täällä voi. Se pistää kyllä arvostamaan Suomen sosiaalihuoltojärjestelmää.

Los_Angeles_PauliinaM

Los_Angeles_PauliinaM

Ihanaa täällä on rehevä luonto, upeat pitkät hiekkarannat, söpöt kahvilat ja kaupat sekä ihana lämmin ilmasto. Ollaan saatu nauttia auringosta oikein kunnolla. Täällä on myös mahtavat lenkkeilymaastot ja hyvinvointitrendi näkyy vahvasti kahvila ja kauppatarjonnassa. Terveellisesti syöminen on täällä helppoa ja erilaisia treenipaikkoja löytyy jokaisen makuun. Itse en ole saanut aikaiseksi käydä treenaamassa missään salilla koko Losissa olon aikana, vaikka alunperin olikin tarkoitus. Päivät ovat menneet lähinnä kiertelemällä paikkoja ja nähtävyyksiä. Hyötyliikuntaa on kyllä saatu erilaisten kanjonien kipuamisessa ja nähtävyyksiltä toisille kävellessä.

Losi on myös tällaisen koirahullun unelmapaikka. Koiria on kaikkialla ja ne kulkevat usein vapaina. Luonnonpuistossa lenkkeillessä ympärillä pörrää toinen toistaan ihanampia koiria. Parasta.

Los_Angeles_PauliinaM

Los_Angeles_PauliinaM

Tämä matka on ollut aivan huikea ja mun lempparikaupungiksi nousi kyllä Los Angeles. Silti olen innoissani palaamassa loppuviikosta kotiin. Odotan omaa sänkyä, koiraani, treenejä ja ihan normaalia arkea. Odotan myös, että pääsen omalle koneelleni toimivan netin pariin, jotta pääsen paukuttamaan huikeita reissupostauksia tänne.

Los_Angeles_PauliinaM

Matkustaminen on ihanaa, mutta aina on ihana palata kotiin <3

 

2

Vastaa