Moikka!

Uusi kasvo saapunut Poselandiin ja koko blogimaailmaan! Ensimmäiseksi pitäisi varmaan vähän esitellä itseäni, jotta tiedätte kuka täällä ruudun toisella puolella kirjoittaa (mikäli lukijoina on joku muukin kuin ystävät ja äiti), joten olkaapa hyvä:

Olen Pauliina, pikkukylän kasvatti ja opiskelen tällä hetkellä Satakunnan ammattikorkeakoulussa. Toivottavasti en kuitenkaan kauaa enää olisi koulun kirjoilla, vaan tarkoitukseni olisi saada koulu pulkkaan ja sosionomin paperit kouraan vuoden loppuun mennessä. Työn alla on parhaillaan viimeinen rutistus eli opinnäytetyön kirjoittaminen.

Asun Porin liepeillä sijaitsevassa pikkukylässä Luvialla. Asunnossa majailee lisäkseni poikaystäväni Ville sekä rakas 6-vuotias kääpiövillakoirani, Piku. Olen syntyperäinen luvialainen ja näköjään jumiutunut pikkukyläämme. Omistan kyllä jatkuvan kaukokaipuun ja uusi reissu on melkein aina kalenteriin kirjattuna. Pyrimme matkustamaan niin usein, kuin yrittäjän ja opiskelijan taloudessa se vaan on mahdollista.

Blogin perustaminen on ollut usein mielessä ja valokuvausinnon kasvaessa olen haaveillut sivusta, johon voisin kuviani jakaa. Lopulta pienen lähipiirin painostuksen ja innostuksen saattelemana tässä sitä ollaan. Tosiaan olen intohimoinen amatöörivalokuvaaja, joten varmasti hyvin kuvapainotteisia tekstejä luvassa.

Olen jollain tasolla addiktoitunut liikuntaan ja se on suuressa roolissa arjessani. Nuorempana harrastin erilaisia tanssilajeja ja niiden jäätyä päädyin punttisalille. Olen vasta hiljattain siirtynyt punttisalin syövereistä crossfit-salin kummalliseen maailmaan. Crossfit tuli ja vei lujaa mennessään ja luulen, että paluuta peruspunttisalille ei enää ole. Crossfitissä nautin suuresti sen monipuolisuudesta ja haastavuudesta. Lisäksi salimme on upea ja ihmiset siellä vielä upeampia.

 

Kirjoitan blogissani kaikesta minua kiinnostavasta kuten ruuasta, hyvinvoinnista, treenaamisesta, matkustelusta, pukeutumisesta sekä elämästä yleensä. Olen terveysintoilija, joka rakastaa vihersmoothieita ja jäätelöä. Tykkään kokeilla ja suunnitella uusia ”terveellisiä” reseptejä, joten niitä tulen varmasti tännekin jakamaan. Lisäksi olen smoothieiden suurkuluttaja ja ajattelin niistäkin onnistuneimmat jakaa tänne. Vaikka olenkin terveysintoilija ja tykkään vedellä viherjauheita sun muita superfoodeja niin elämääni kuuluu myös silloin tällöin pullo viiniä ja pizzaa suoraan lähipizzeriasta. Mielestäni hyvinvointi on rennolla otteella terveellistä elämää. Blogini tulee siis olemaan luova sekoitus kaikkea edellä mainittua ja vähän sen vierestäkin.

Nyt se on tehty ja sanallinen arkku avattu. Tervetuloa siis seuraamaan elämääni ja ajatuksiani tänne blogiini.

 

Ps. Päivitän aktiivisesti Instagramiani, joka löytyy nimellä @pauliinamarja

15

Vastaa