Mielen päällä

asukuva_pauliina_mattila

Olen onnellinen, että elämässäni on ihmisiä, joiden kanssa pystyn jakamaan ajatuksiani ja kertomaan haaveistani ja peloistani. Viime päivinä on mielessä pyörinyt miljoona erilaista asiaa ja sen sijaan, että avautuisin vain ystävilleni, ajattelin avautua myös tänne.

Reissujutut

Reissuun on enää vajaa kolme viikkoa ja nyt olisi hyvä aika alkaa tsekkailemaan minkälaisia majoitusmahdollisuuksia reissussa on. Lisäksi ESTA – hakemus pitäisi tehdä ja alkaa miettimään, mitä kaikkea kuukaudeksi pakkaisi mukaan. Olen yrittänyt myös selvitellä, että missä kaikkialla kannattaisi matkan varrella käydä ja mitä nähtävyyksiä nähdä. Eli jos lukijoissa on, joku Route66 ajanut tai muuten sielläpäin pyörinyt niin kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan!

Oma hyvinvointi

Haluan kehittyä treeneissä ja haluan palautua niistä. Haluan myös panostaa mieleni hyvinvointiin. Mielessäni onkin pyörinyt tähän liittyen erilaisia tulevaisuuden haaveita niin työkuvioiden kuin harrastustenkin puolesta. Haluan luoda itselleni arjen, jossa pystyn panostamaan minulle tärkeisiin asioihin, kuten omaan hyvinvointiin. Kaipaan omaan arkeeni mahdollisuuksia itseni toteuttamiseen ja sisäisen luovuuden näyttämiseen.

asukuva_pauliina_mattila

asukuva_pauliina_mattila

Koti

Nykyisen asuntomme piti olla vain väliaikainen ratkaisu. Olemme asuneet tässä väliaikaisessa ratkaisussa nyt neljä vuotta. Reissun jälkeen tulee varmaan ajankohtaiseksi alkaa miettimään myös uusia asumiskuvioita. Mitä ja missä, sitä en vielä tiedä.

Kesä

Mulla on niin ikävä kesää! Tulevana kesänä haluan nauttia kunnolla Suomen kesästä. Haaveissa paljon mökkeilyä, ulkona olemista ja kotimaanmatkailua. Vaikka kesään on vielä pari kuukautta aikaa, olen alkanut jo tutkailemaan erilaisia vaihtoehtoja kesätekemiseksi. Mulla on lähipäivinä ollut niin ikävä kesää, että olen muun muassa katsonut Instagramin arkistoiduista tarinoista varmaan kymmenen kertaa viime kesän tarinat läpi.

asukuva_pauliina_mattila

Ihmisten muuttuminen

Koen, että olen todella erilainen ihminen kuin esimerkiksi viisi vuotta sitten. Olen kasvanut henkisesti ja kiinnostuksen kohteeni ovat muuttuneet. Olen myös tarkempi siitä, kenen kanssa vietän aikaani ja mihin käytän energiaani. Näiden kaiken lisäksi olen onnellisempi kuin pitkään aikaan. Ihmiset muuttuvat ja kasvavat. Ei kenenkään tarvitse olla sama ihminen kuin oli kuukausi tai vuosi sitten. Sinun ei tarvitse olla mitään kenenkään takia. Sinun ei tarvitse toimia sen mukaan, mitä muut sinulta odottavat. Sinun tulee toimia sen mukaan, mikä sinusta tuntuu oikealta. Tehdä sitä, mikä tekee sinut onnelliseksi.

Hiukset

Syvällisistä mieltäni askarruttavista asioista tärkeimpään. Nimittäin hiuksiin. Olen pitänyt mustia hiuksia 15-vuotiaasta asti ja vain kerran siinä välissä kokeillut vaaleata ja ruskeata. Vaalennushelvetin jälkeen värjäsin takaisin mustaksi. Vannoin kautta kiven ja kannon, että pysyn lopun elämääni mustatukkaisena. Nyt kuitenkin, vuosi tämän jälkeen, kaipaan vaaleampaa ja luonnollisempaa väriäni.  Nyt mietin, jaksanko lähteä siihen kalliiseen, hitaaseen ja henkisesti riistävään hommaan uudestaan. Nämä ovat näitä elämää suurempia kysymyksiä.

Kirjoittaminen on terapeuttista ja tällaisten tekstien kirjoittaminen on mukavaa. Kertokaa kiinnostaako teitä kuulla tällaisia arkisia asioita? Vai tulisiko jokaisella postauksella olla jokin tietty aihe?

❤ Pauliina

4

Vastaa