Maailman parhaimmat banaaniletut!

Helpot ja nopeat ruuat ovat osa arkeani. En ehdi usein viettämään keittiössä pitkiä aikoja, joten nautin siitä, että saan nopeasti valmistettua hyvää, ravintorikasta ja täyttävää ruokaa. Mun yksi suuri välipala- ja iltapalasuosikkini on ollut jo pitkään erilaiset banaaniletut. Niihin löytyy yleensä aina kaapista ainekset ja ne saa pyöräyttettyä nopeasti valmiiksi. Useiden erilaisten variaatioiden jälkeen löysin vihdoin parhaimman reseptin! Näiden koostumus ja maku on ehdottomasti kärkikastia kaikista kokeiluistani. Tietenkin haluan reseptin ikuistaa myös tänne teille eli vaatimattomasti maailman parhaimmat banaaniletut, olkaa hyvä!

banaanilettu

Banaaniletut

  • 1 banaani (huom. mieluiten hyvin kypsä)
  • 3 kananmunaa
  • 1-2 rkl vanilja heraproteiinia
  • n. 1 dl kaurahiutaleita
  • loraus kauramaitoa

Muussaa banaani kulhon pohjalle. Sekoita joukkoon kananmunat, kauramaito, hiutaleet ja proteiinijauhe. Sekoita huolellisesti. Paista pieninä annoksina pannulla, joko kookosöljyssä tai voissa. Päälle voi heittää marjoja, soijajogurttia, siirappia, kermavaahtoa… you name it!

Ps. Reseptistä saa vegaanisen vaihtamalla kananmunat chiageeliin (1 rkl chiasiemeniä ja 0,5-1dl vettä) ja heraproteiinin vegaaniseen proteiinijauheeseen.

banaanilettu_resepti

Nämä toimivat myös kylminä. Olen välillä ottanut banaanilettuja mukaan evääksi ja todennut, että hyvin toimivat myös kylminä naposteltuna.

Hyviä lettuhetkiä kaikille!

❤ Pauliina

6

Tällä artikkelilla on yksi kommentti

Vastaa