Kesän suuri hurahdus

Viikonloppuna oli ystävieni häät, joissa sain kunnian toimia kaasona. Koko viikonloppu on siis ollut täynnä sydämiä, pom pomeja, kuohuvaa ja tanssia. Häistä toipuessa ajattelin kirjoittaa siitä, miten olen hurahtanut kesällä. Nimittäin haalareihin. Olen hamstrannut tänä kesänä kaappiini erilaisia haalaripukuja. Niiden helppous viehättää, koska kuinka kätevää on, että vaatekriisi on selätetty yhdellä vaatteella.  Ne ovat mukavia ja niistä saa muokattua juhlavampia sekä arkisempia. Haalari toimii niin korkokenkien kuin lenkkareidenkin kanssa.

En ole koskaan ollut mekkoihminen vaan ennemminkin farkut ja t-paita tyyppi. Omistan kyllä mekkojakin, mutta niitä harvemmin tulee arkena käytettyä. Haalarit ovat loistava valinta silloin, kun ei huvita pukea kiristäviä farkkuja, mutta ei viitsisi salitrikoissakaan lähteä painelemaan. Haalarit toimivat siis minulla usein mekkojen korvikkeena.

Lisäksi tämänkaltaiset löysemmät haalarit ovat olleet mahtavia tänä kesänä, kun lämpötilat ovat nousseet yli hellerajojen päivittäin. Tässä haalarissa yhdistyy myös toinen suuri hurahdukseni; raidat. Olen kahminut kaapit täyteen raitahousua, paitaa, haalaria ja hametta niin paljon, että voin pukeutua vuoden jokaisena päivänä seepraksi.

Rikon varmasti kaikkia yleisiä pukeutumissuosituksia pukemmalla pidentävää pystyraitaa korkeiden korkojen kanssa, sillä pituutta minulla riittää ihan omastakin takaa. Olen 178 cm pitkä ja käytän mielelläni korkokenkiä. Osa ihmisistä on sitä mieltä, että se on väärin varsinkin, kun mieheni on minua jo valmiiksi lyhyempi. Olen jopa muutamaan otteesseen saanut kuulla tuntemattomilta miehiltä, että on törkeää miehiä kohtaan, jos pitkä nainen pitää korkokenkiä. Haistatan pitkät tuollaisille puheille ja pukeutumissäännöille ja puen päälleni niin paljon pystyraitaa ja jalkaani niin korkeita korkoja kun ikinä haluan (EDIT: millä pysyn pystyssä).

Eli lyhyesti: olen hurahtanut haalareihin ja raitaan tänä kesänä! Näiden kuvien haalari löytyi Monkista.

Ps. Viikonlopun häistä on tulossa kuvamateriaalia, kunhan saan kuvat muokattua ja asianomaisilta julkaisuluvat 🙂

Mukavaa alkanutta viikkoa!

14

Vastaa