Häähumua ja ystäviä

Lauantaina juhlittiin ystävieni häitä, joissa sain olla kaasona. Kaasona minun lisäkseni toimivat kaksi lapsuudenystävääni. Morsian oli suunnitellut kaikki järjestelyt ja koristelut viimisen päälle, joten me kaasot vain toteutimme hommat hänen toivomustensa mukaan. Aloitimme juhlapaikan koristelun hyvissä ajoin jo keskiviikkona ja loppuviikko hiottiin vielä yksityiskohtia. Kunnon valmistautuminen takasi kyllä onnistuneet järjestelyt ja juhlat.

Meidän aamu alkoi seitsemältä, kun kurvasin hakemaan kaasot ja kiidättelimme kukkakaupan kautta morsiamen kotiin. Siellä meitä odotti kampaajat ja kuohuvat. Aamu meni todella nopeasti pienessä jännityksessä. Morsian näytti upealta ja räpsinkin hänestä muutamia laittautumiskuvia.

Yhdeltä alkoi kirkko, jonka jälkeen siirryimme varsinaiseen juhlaan. Juhlapaikka näytti niin kauniilta, kuten morsiusparikin. Häiden teemana oli suosittu maalaisromanttinen tyyli ja kaikki koristeet olivatkin aivan ihania ja teeman mukaisia.

Juhlissa oli ammattikuvaaja, joten jätin suosiolla oman kameran autoon ja keskityin nauttimaan juhlista. Illemmalla kaivettiin kamera autosta ja otettiin muutamat kuvat meistä kaasoista sekä meidän ystäväporukasta. En olisi voinut toivoa parempia kaasokavereita. Meillä toimi kaikki hyvin ja tärkeintä kaikista; meillä oli hauskaa! Olen tuntenut heidät molemmat lapsesta asti, joten yhteistyö oli saumatonta. Kuinka kiitollinen täytyykään olla, että on jo lapsena saanut koko elämän kestäviä ystävyyssuhteita.

Oli ihanaa juhlia niin, että paikalla oli suuret määrät lapsuudenystäviä ja teiniaikojen kavereita. Palattiinkin nuoruuteen yöllä, kun valssit vaihtuivat Modern Talkingiin ja Michael Jacksoniin.

Oli kyllä niin kauniit, hauskat ja rakkaudentäyteiset juhlat. Suuri kiitos morsiusparille, että saatiin olla mukana.

Lauantaina lähdetäänkin kohti Barcelonaa, joten matkavinkkejä otetaan vastaan! 🙂

11

Vastaa