Epäsuositut mielipiteeni x8

epäsuositut_mielipiteet_pauliinaM

Blogeissa kiersi noin vuosi sitten paljon näitä epäsuositut mielipiteet -postauksia. Näin sunnuntain ratoksi ajattelin lähteä mukaan tähän ihmisten provosoimiseen. Joten olkaapa hyvä! Nämä ovat vain minun mielipiteitäni eivätkä faktoja. Pahoittelut jo etukäteen, jos joku näistä loukkaantuu.

Lapsilisä ei kuulu kaikille. Mielestäni oikeasti hyvätuloisten perheiden ei kuuluisi saada lapsilisää. Jos perhe pystyy siirtämään lapsilisän kuukausittain korkoa kasvattavalle säästötilille ei heidän mielestäni kuuluisi saada sitä. Lapsilisä on tarkoitettu käytettäväksi lapseen. Mielestäni lapsilisä pitäisi maksaa suhteessa perheen tuloihin.

Ripsienpidennykset eivät näytä hyvältä. Minullakin oli vaihe, jolloin käytin ripsienpidennyksiä, mutta nykyään omaan silmääni ne näyttävät tökeröltä. Liian epäluonnolliselta. Varsinkin silloin kun seuraava huoltoaika lähenee ja ripset ovat harvat ja sotkuiset. Olen kyllä nähnyt nättejäkin pidennyksiä, mutta yleensä ne ovat vähän liian luonnottoman näköiset.

En pidä saunomisesta. Käyn saunassa ehkä noin 1-2 kertaa vuodessa. Saunassa minulle tulee nopeasti huono olo, joten siksi en juurikaan pidä siitä.

En ymmärrä monen tonnin laukkuja. Käytän rahani mieluummin elämyksiin ja matkustamiseen kuin yhteen laukkuun. Onhan monesti kalliit merkkilaukut kauniita ja kestäviä, mutta kestävän laukun saa parilla sadallakin. En ole valmis maksamaan montaa tonnia pelkästään luksusmerkistä.

epäsuositut_mielipiteet_pauliinaM

epäsuositut_mielipiteet_pauliinaM

Temptation Island ja Love Island yms. ovat turhaa viihdettä. En pidä juurikaan realitysta, enkä todellakaan jaksa kyseisen tyylisiä sarjoja seurata. En halua käyttää vapaa-aikaani katsomalla ihmisten sekoilua televisiossa. Ainoa reality-sarja, mitä seuraan on Selviytyjät Suomi.

Vapaaehtoinen lapsettomuus ei ole itsekästä. Monien mielestä vapaaehtoinen lapsettomuus on itsekästä, mutta mielestäni asia on juuri toisin. Maailmassa on liikaa väestöä, luonnonvarat vähenevät ja ilmastonmuutos pahenee koko ajan. Oikeastaan vapaaehtoinen lapsettomuus on maapallon tulevaisuutta ajatellen aika epäitsekäs teko. En kuitenkaan sano, ettenkö itsekin joskus lapsia tekisi (jos niitä nyt edes pystyn saamaan).  Mielipiteeni on kuitenkin, että vapaaehtoinen lapsettomuus ei ole ollenkaan huono asia.

Kokonaan valkoisesti sisustetut kodit ovat tylsiä. Nykyään on muodissa vaaleat kodit ja marmoripöydät. Mielestäni ne ovat vaan vähän tylsiä. Ehkä olen saanut ähkyn niistä somessa tai jotain.

Ruotsin risteilyt ovat yliarvostettuja.  Teininä niissä oli kiva käydä bilettämässä, mutta nykyään perinteinen Ruotsin risteily ei kiinnosta yhtään. Kallista juomaa, likaiset hytit ja huonoa ruokaa. Ihmettelen, miten jotkut jaksavat käydä niillä monta kertaa vuodessa, vuodesta toiseen.

epäsuositut_mielipiteet_pauliinaM

epäsuositut_mielipiteet_pauliinaM

Mites teillä? Onko samoja mielipiteitä vai jotain täysin vastakkaisia?

❤ Pauliina

5

Tällä artikkelilla on 6 kommenttia

 1. Tanja R

  Ripsienpidennykset on ihanat! En tiedä miten voisin enää luopua niistä. Luonnottoman pitkistä ja paksuista en kuitenkaan tykkää minäkään.

  Ruotsin risteilystä en osaa sanoa mitään, mutta Tallinnan matkoista olen jostain syystä innostunut ihan sikana. Kaikki saman katon alla ja halpaakin on. 🙂

  Myös valkoisia koteja rakastan ???????????? sielu lepää niissä ❤️

  1. Pauliina M

   Haha! Mahtavaa, että oot eri mieltä 😀 Mä koin aikanaan ripsienpidennykset myös hankala pitää. Piti olla niin tarkka kasvojen pesusta ja silmien hieromisesta, että ei oikein toiminut mulla. Ehkä siksi ne myös alkoi nopeesti näyttämään aika huonolta 😀
   Tallinnan risteilyistä mä taas en oikein osaa sanoa mitään.
   Niin kyllä mustakin vaaleat sävyt näyttää ihan kivalta, mutta alkanut tulemaan ähky kun kaikkien kodit näyttää nykyään samalta 😀

 2. Henna

  Olen oikeastaan yllättävän monessa mielipiteessä samaa mieltä kanssasi. Tää oli tosi kiva postaus! Ja mun mielestä tosi rohkeeta jakaa epäsuosittuja mielipiteitä 🙂

  1. Pauliina M

   Kiitos ja kiva kuulla 🙂 Kyllä vähän jännitti tän julkaisu, kun en oikeasti halua loukata ketään 🙂

 3. FOFSALLA

  Tulin kurkkaileen sun blogia ja oon näistäkin kaikista ihan samaa mieltä! ????

  1. Pauliina M

   Haha 😀 Mahtavaa, et ollaan samoilla linjoilla näissäkin tärkeissä asioissa 😀

Vastaa