Ei se elämäni hohdokkain hetki x10

blogi_pauliina_mattila_asukuva

Kun…

…nukahdin lentokoneessa ja heräsin pää vieraan miehen olkapäällä.

…odotin Helsingissä liikennevaloissa kymmenen muun ihmisen kanssa ja puhelimeni google maps ilmoitti kovaan ääneen, että ”100 metrin jälkeen käänny oikealle.” Terve vaan, tuun landelta.

…ajoin tankkaamaan auto niin, että tankki olikin toisella puolella. Tämän jälkeen näppärästi ajoin tankkauspisteen toiselle puolelle ja nousin autosta… Vain huomatakseni, että tankki on edelleen siellä väärällä puolella.

…päätin mennä kaverin kanssa laulamaan karaokeen AC/DC- Highway to hell:n ja totesin siinä lavalla seisoessani, että osaan ainoastaan sen yhden lauseen koko biisistä. Kunnialla vedin loppuun asti kuitenkin.

…kuuntelin bussissa musiikkia kuulokkeista ja ihmettelin, kun musiikki kuului yhtäkkiä hiljempaa. Painoin kuulokkeiden ääninappeja ja aloin selata spotifyista ääniasetuksia. Hetken päästä tajusin, että bluetooth yhteys oli katkennut ja puhelimesta soi musiikki niin, että kaikki kuulivat sen.

…menin työhaastatteluun ja kaaduin huoneeseen saapuessani selälleni.

…jäin autooni sisälle lukkojen taakse, koska auton ovet olivat jäätyneet ja jouduin kiipeämään auton ikkunasta ulos. Aamulenkkeilijät jäivät katsomaan tätä suoristustani kummastellen.

…keskellä kaupunkia kävelin puhelinta selaten eteenpäin ja törmäsin katutolppaan.

…olimme unohtaneet Helsingin sataman parkkialueelle autoomme valot koko viikonlopuksi päälle ja palattuamme autolle akku oli tyhjä. Yritimme käynnistää autoa mieheni kanssa niin, että toinen työntää autoa pitkin parkkialuetta ja toinen yrittää startata. Saimme yleisön tälle näytökselle laivan kannelta.

…puin mekon alle ”kananfile-rintsikat” eli ihoon liimattavat kupit. Baarissa hurjasti bailatessani ne olivat valahtaneet navan kohdille mekkoni alla. En tosiaan tiedä, kuinka kauan olen baarissa kipitellyt fileet mahassa heiluen.

Tekevälle sattuu vai miten se meni. Hauskaa ja itseironista viikonloppua kaikille!

❤ Pauliina

 

 

4

Tällä artikkelilla on 4 kommenttia

 1. Tanja R

  Illan naurut, huippuja 😀

  1. Pauliina M

   Haha 😀 Kiitos!

 2. Noora

  Niiiiin paras ????????
  Kikattelen tääl ihan huolella, etenkin toi musiikin kuuntelu bussissa ????????
  Eeeen keestäää ????????

  1. Pauliina M

   Hah 😀 Kiva, että mun keijoilu saa hyvälle tuulelle 😀

Vastaa