Arkihöpinää

pauliina_mattila

Varoitan jo nyt, että tämä postaus tulee olemaan sekavaa arkista höpinää ilman sen suurempaa punaista lankaa.

Viime postauksesta on vierähtänyt tovi ja syynä on rehellisesti työt ja inspiraation puute. Aloitin taas tammikuun alussa työt varhaiskasvatuksen opettajana ja työaikani on 8-16. Tämä rajoittaa arkena valokuvausta(ja kaikkea muutakin). Olen ollut työpäivien jälkeen aivan poikki ja kiinnostus avata blogia on ollut aika vähäinen. Olin suunnitellut vaikka mitä talvikuvauksia tammi-helmikuun taitteeseen, mutta lunta ei näy ja vettä sataa lähes päivittäin. Sen vuoksi kuvausintokin on ollut talviunilla.

Lisäksi olen nyt pari kuukautta paininut sen kanssa, että mihin suuntaan haluan lähteä someani viemään. Blogin kirjoittaminen on ollut vaikeaa, koska olen huomannut useiden kirjoitusten olevan vain pintaraapaisuja, mutta syvempien ja henkilökohtaisempien aiheiden jakaminen julkisesti tuntuu epämiellyttävältä. Toisaalta haluaisin taas kertoa suoria ja rehellisiä mielipiteitäni sekä herättää keskustelua. Olen kuitenkin huomannut, että arkiset höpinäpostaukset saavat enemmän klikkauksia ja kuin syvälliset tekstit. Tällä hetkellä ajatukseni on, että yritän tasapainotella näiden aiheiden välillä.

Instagramini tyyli onkin muuttunut jo syksyllä enemmän luonnolliseksi ja omanlaisekseni. Asukuvia tai muotijuttuja ei juurikaan siellä näy. En koe olevani muotibloggaaja vaan ennemminkin ihan arjesta, matkustuksesta ja ajatuksista kirjoittava tavallinen tyyppi. Muoti ja jatkuva uuden ostaminen aiheuttaa itsessäni nykyään lähinnä inhoreaktion. Toisaalta taas vastuulliset brändit, kierrätysvaatteet ja omien vaatteiden monipuolinen käyttö kiinnostavat.

pauliina_mattila

Vaikka postauksen alku saattaa kuulostaa valitukselta niin oikeasti mulla on arjestani hyvä fiilis, vaikka pieni kirjoitus- ja valokuvausblokki onkin päällä. Tykkään tällä hetkellä työnkuvastani päiväkodilla, Balin matkakin häämöttää reilun kuukauden päässä ja treenimotivaatio on iskussa.

Osallistun kaverini kanssa kesällä Porin Raasto -multisport tapahtumaan, josta sain taas aimo annoksen lisää treenimotivaatiota. Treeneistä ajattelin myös kirjoitella tänne, jahka pääsen tällä hetkellä vaivaavan flunssan kourista takaisin treenikentille. Treeneissä tiedossa paljon aerobista harjoittelua sekä tietenkin vähän crossfitia.

Halusin tulla tänne kirjoittamaan tällaisia kuulumisia ihan senkin takia, että saan kirjoitusblokin pois päältä. Minulle toimii parhaiten se, että kirjoitan vain jotain niin homma alkaa tuntua taas hyvältä. Jotenkin liian pitkä blogihiljaisuus tekee kirjoittamisesta mörön ja sitten on vaikea alkaa naputella tyhjälle tiedostolle tekstiä. Haluan myös olla rehellinen lukijoille, että aina ei täällä päässä olla positiivisia, luovia ja tehokkaita. Silti tuntuu hassulta kirjoittaa julkiseksi tekstiä missä ei ole mitään päätä eikä häntää, mutta teen sen nyt silti.

pauliina_mattila

Luovuus on minulla olotila, joka vaatii pientä tylsistymistä ja rauhoittumista. Aivojen on vaikea antaa tilaa luovuudelle, jos jatkuvasti paahtaa tukka putkella paikasta toiseen. Olen tässä kuukauden verran paahtanut menemään ja vihdoin alkaa tuntumaan siltä, että pahimmat kiireet alkavat rauhoittumaan ja tilaa uusille ajatuksille voisi löytyä. Myös ilmat alkavat vihdoin näyttää siltä, ettei tarvitse vesisateessa valokuvata!

Minulle saa myös heittää toiveita postausaiheista!

Pauliina

5

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Roosa Koivula

    Musta on kiva lukea näitä arkisempia postauksia myös <3 Inspiroivaa viikon jatkoa sulle!

    1. pauliina

      Kiva kuulla! 🙂 Kiitos samoin sulle!

Vastaa