3 hyvää asiaa

outfit_pauliina_mattila

Juuri tänään tuntuu ihanalta kirjoittaa tällainen hyvän mielen postaus. Viikko on töiden kannalta ollut melko kuluttava, joten pieni positiivisuusannos tekee hyvää.  Nyt siis pelkästään hyviä ajatuksia ja asioita tähän loppupäivään.

Kolme hyvää asiaa päivässäni

♥ Treenit. Onneksi olen pysynyt terveenä ja pääsen treenaamaan. Rakastan nykyistä tapaani treenata monipuolisesti niin kehonpainolla kuin raskaillakin painoilla. Sen lisäksi liikkuvuusharjoitukset, jooga ja erilaiset aerobiset. Kropan liikuttaminen monipuolisesti tuottaa iloa joka päivään.

♥ Piku. Oli päivä kuinka huono tahansa, oma koira pelastaa sen. Tämä pieni hännänheiluttaja tuo iloa ihan jokaiseen päivään.

♥ Oma aika. Pyrin ottamaan jokaisesta päivästä hetken ihan vain itselleni. Usein se on illalla ennen nukkumaanmenoa. Silloin luen, venyttelen tai vain olen.

outfit_pauliina_mattila

outfit_pauliina_mattila

Kolme hyvää asiaa minussa

♥ Päättäväisyys. Pidän siitä, että kun päätän jotain sen myös teen.

♥ Omien arvojeni mukaan eläminen. Uskallan rohkeasti ajatella omilla aivoillani ja tehdä päätöksiä oman arvomaailmani pohjalta.

♥ Itsevarmuus. Olen pitänyt itseäni aina melko itsevarmana ihmisenä, mutta vasta lähiaikoina olen ymmärtänyt, kuinka paljon epävarmuutta minussa silti on. Näiden epävarmuuksien työstäminen on vahvistanut minua ja tunnen nykypäivänä olevani päivä päivältä itsevarmempi.

Kolme hyvää asiaa elämässäni

♥ Ystävät ja parisuhde. Nämä toimivat elämäni tukipilareina. Olen kiitollinen parisuhteestani, jossa saan toteuttaa itseäni ja olla oma itseni. Olen myös kiitollinen ystävistäni. He ovat tärkein ja pysyvin asia elämässäni.

♥ Matkustus. Olen onnellinen, että olen aikuisiällä päässyt matkustamaan moniin maihin ja tutustunut moniin eri kulttuureihin. Niin kliseistä kuin se onkin, mielestäni matkustaminen on ainoa asia, johon kuluttamalla rahaa rikastut.

♥ Unelmat. Unelmointi ja haaveilu on elämän suola. Ilman unelmia elämä tuntuisi melko tylsältä ja tasaiselta.

outfit_pauliina_mattila

outfit_pauliina_mattila

Kolme hyvää asiaa tänä vuonna

♥ Tuleva Jenkkireissu. En malttaisi odottaa maaliskuun loppua, kun reissumme starttaa. Hyvällä porukalla kuukausi Amerikkaa kierrellen on varmasti unohtumaton kokemus.

♥ Töiden tekeminen. Takana on yli kolme vuotta opiskelija-arkea, joten nautin siitä, että olen päässyt työelämään takaisin. Kylläkin haaveet työelämän muuttamisesta enemmän oman näköiseksi siintää mielessä.

♥ Mahdollisuudet. Koen, että tänä vuonna minulla on enemmän mahdollisuuksia toteuttaa itseäni kuin ennen. Katsotaan mitä kaikkea se pitääkään sisällään.

Kolme hyvää asiaa blogissani

♥ Itseni toteuttaminen. On ihanaa, kun on oma paikka, johon jakaa kuvia ja kirjoittaa mitä mieleen tulee.

♥ Poseland. Tämä porukka on vaan niin huippu.

♥ Lukijat. Ihanaa, että joku muukin kuin oma äitini ja poikaystäväni lukevat blogiani. Jokaisesta kommentista tulee aivan superonnellinen olo. Kiitos.

outfit_pauliina_mattila

Lähtekää ihmeessä muutkin bloggaajat mukaan tähän haasteeseen. Tulee melkoisen hyvä fiilis, kun listaa positiivisia juttuja ylös.

❤ Pauliina

4

Vastaa