Workshoppeja toisen jälkeen

Vietin tällä viikolla keskiviikosta eiliseen hieman erilaisen työviikon! Matkasin nimittäin Tanska konttorille, jossa meillä oli luvassa Nordic Kick off! Tarkoittaa siis, että paikalla oli kaikki työntekijät pohjoismaista! Tämä oli ensimäinen kerta työhistoriani aikana tässä firmassa, että järjestettiin näin isolla osallistuja määrällä tämän tyyppinen kolmen päivän koulutusmatka!

Jännitti hieman miten jalka kestää kaiken istumisen ja seisomisen, sillä ei se ole edelleenkään lähtenyt toipumaan sillä vauhdilla mitä toivoin! Jalka kesti, mitä nyt välillä kettuili!

Yövyimme Roskildessa sijaitsevassa Comwel hotellissa, jonka muistin omaavan Euroopan parhaimmat tyynyt!

Huoneet oli juuri näpsäkän kokoiset ja niissä sai unen pitkien koulutuspäivien jälkeen hyvin, jos nyt ei lasketa ke-to yötä jolloin mulla oli henkilökohtainen sota tyynyn kanssa 😀 en vaan saanut sitä asettumaan millään tavalla pääni alle!

Päivät oli pitkiä, mutta opettavaisia! Ennen kaikkea ne oli järjestetty erinomaisesti ja niin, että mielenkiinto pysyi koko ajan yllä ja siinä samalla tutustui muiden maiden työntekijöihin!

Veikkaan, että se oli yksi suurin syykin miksi tämä järjestettiin! Oli mukava saada kasvot sähköposti viestien lähettäjille tai vastaanottajille.

Päästiin kokemaan Tanskalainen joulu illallinen ensimmäisenä iltana ja oli mukava huomata, että sieltä löytyi paljon samaa mitä meidän joulupöydässä on.

Torstai iltana konttorille oli järjestetty suussa sulava italialainen illallinen, joka tarjosi paljon syötävää kaikille!

Uskon, että en ollut ainoa joka astuessa taksiin matkatavaroiden kanssa perjantaina tunsin, että tämä oli tärkeä ja onnistunut juttu! Väsyttäviä tuollaiset reissut on, joten uni tuli helposti silmiin kotona illalla, enkä poikkeuksellisesti herännyt ihan kuudelta 🙂

Mitä jalkaan tulee päätin jo perjantai aamuna, että lopetan jossittelun ja varaan ajan lääkäriin! Maanantaina menen siis ortopedille kuulemaan tuomion! Tällä hetkellä liikkuvuus ei anna mennä kyykkyyn ja on se edelleen tukkoisen tuntuinen, vaikka ei satukkaan joka askeleella! Jännittää ja joo myönnän pelottaa hieman astella sinne, mutta parempi näin hoitaa se kuntoon kun jäädä miettimään mikä siellä voi mättää!

Huomenna alkaakin jo joulukuu, marraskuu joka on mulle ollut aina se pisin kuukausi humpsahti ohi vauhdilla! Kyllä se kevät sieltä tulee kohta ja aurinkoiset päivät sen mukana!

Ihanaa viikonloppua kaikille!

 

0

Vastaa