WKND19 fiilistely

Neljä yötä ja kesä kuumin festari käynnistyy!

Tai omasta mielestäni ainakin monena vuonna juuri tämä festari on vienyt jalat alta ja tarjonnut mahtavia artistivieraita ja tunnelmaa koko viikonlopun!

ON AIKA WKND FESTAREIDEN!

Osa saattaa edelleen hieraista silmiä tai pyörittää päätä, että mitä minun ikäinen tekee ns. nuoriso festareilla? En koe tai ole koskaan kuitenkaan kokenut, että kyseiset festarit olisivat ainoastaan nuorille tai nuorille aikuisille suunnattu! Omasta mielestäni festarit kuin festarit on aina kaikenikäisille! Tänäkin vuonna perjantain yksi pääesiintyjästä Armin Van Buuren soitteli Ibizalla aikoina jolloin monikaan festareille tuleva ei ollut edes syntynyt ja silti hän nostaa tunnelman kattoon!

Se ei ole ikä vaan se on se musiikki genre joka joka vie mukanaan!

Maantieteellisesti WKND festarit on toiminut aina itselleni hyvin! Siirtyminen alueelle ollut suht helppoa jos ei nyt muutamia jonotuskaaoksia lasketa, mutta uskon ja toivon, että tästäkin opittu! Tänä vuonna festareiden paikkana toimii Suvilahti, joten kenenkään ei pitäisi toivottavasti rikkoa viime vuoden tapaan hautarauhaa!

Mitäkö odotan?

Odotan isosti sitä tunnelmaa mikä tuolla on aina! Hymyileviä ja iloisia ihmisiä! Upeeta seuraa ja mahtavia musiikki elämyksiä! Odotan myös yhden pitkäaikaisen haaveen toteutumista sillä lauantai illan päätähtenä on paluun tehnyt Swedish Housemafia, jonka pisteessä viimeksi pillit pussiin tunsi jopa suurta menetystä, että en heitä livenä koskaan kuullut!

Nyt siihen tulee muutos ja kyllä oon hyvin hyvin innoissani tästä! Viikonloppua jossa aurinko hymyilee niin sisäisesti kuin ulkoisesti, viikonloppua joka saa aikaan isoa tunnetta!

Siinäpä se fiilistelen isosti ja lasken päiviä sillä kohta mennään!

Jo edellisessä postauksessani mainitsin, että hyppää alas sieltä wknd fiilistelyistä sillä edessä on aika HC viikko töissä! Mut totesin eilen, että hitto työt tehdään tekemällä eikä etukäteis stressillä! Joten Let’s go loman jälkeinen maanantai mä oon valmis, sillä neljä yötä wkendeille <3

Käytkö sä festareilla? Jos käyt niin minkätyyppisillä?

Halaus maanantaihin, oot upee <3

2

Vastaa