Well hello year 2018

Uusi vuosi ja uudet kujeet. Mitähän kaikkea kivaa sitä kehitetäänkään vuoteen? Ainakin paljon eri sporttia on luvassa omassa sekä, edareiden puolella. Alkaa jo nimittäin olla ikävä kentänlaidalle.

Viime vuosi oli mahtava vaikka välillä joutui puskemaan läpi harmaan kiven. Oli paljon iloa ja hymyä, kyyneleitä ja kiroilua. Oli isoja juttuja kuten teinin ripille pääsy. Jokainen päivä ja hetki oli tärkeä teki vuodesta 2017 upean. Ja vaikka välillä siel puskissa käytiin. Sieltä pääsi kuitenkin aina ylös. Se että sun lähellä ihmisiä jotka tukee, kuuntelee ja auttaa sua. Sillä selviää monesta kuopasta. Kiitos siis siitä että ootte, tunnistatte itsenne. Iso arvostus ja halaus teille <3

Mä en lupaile uuden vuoden lupauksia, vaan olen päättänyt että jokaisen päivä vedän samalla draivilla ja positiivisella energialla mitä tähänkin asti. Viime vuonna isoimmaksi tavoitteeksi asetin itsellekin suoriutumisen läpi Tough vikingista, tälle vuodelle toki puntti puolella on luvassa paljon uusia juttuja mutta mä oon päättänyt et asetan itselleni tavoitteen golfin puolelta. Lähinnä ei mitään suurta mutta, se tärkein. Tarkoituksena siis kehittää itseäni pelaajana joka ei menetä heti hermojaan vaikka lyönti lähtis puskaan. Saada pituutta ja samanlaisia lyöntejä. Iloa kentälle onnistumisista. Tarkoittanee siis myös sitä, että tänä vuonna talvi harjoittelua on tehtävä ja kaikki oppi otetaan vastaan, koska vain silleen voi kehittyä. Odotan jo hyvin paljon sitä hetkeä että pääsee avaamaan ekan kerran ulkona upeassa maisemissa, hymyilyttää jo ajatus. Paljon upeita treenejä luvassa siis, mä lupaan olla kuuliainen harjoittelija pilke silmä kulmassa.

Tää vuosi alkaa reissulla. Tänään nimittäin koittaa mun ja mun parhaan ystäväni #huudimutsienvirkistyspäivät risteily Tukholmaan. Luvassa on varmasti paljon vatsalihasten treenausta eli kikatusta. Suunnitelmissa on huomenna ottaa haltuun mall of Scandinavia, eli ultimate shoppailua luvassa. Chilliä menoa ilman mulla on kuuma, mun jalat on uupuneet, mulla on nälkä ja pissihätä. Eli reissuun lähdetään ilman lapsia. Hyvin hyvin siisti reissu tulossa. Ystävät on rikkaus elämässä, pitäkää huolta toisistanne. Naurakaa, kikkailkaa, tehkää yhdessä asioita mitkä saa teille hyvän fiiliksen.

Upeaa alkanutta vuotta 2018, tehdään yhdessä tästä vuodesta huikea.

-Believe yourself-

 

0

Vastaa