Vuosi 2018, täynnä uskoa, toivoa ja tahdonvoimaa!!

On aika pikku hiljaa kääntää katse vuoteen 2019 ja samalla kurkata pinta riipaisuna mitä kaikkea siistiä tämä vuosi toi mukanaan.

Välillä ollaan käyty perse edellä puskissa, mutta sieltä ollaan selvitty ja noustu entistä vahvempana. Jokainen vuosi tuo tullessaan lisää viisautta ja kokemusta siihen miten mun kannattaa asioita käsitellä ja miten niiden kanssa tulee oppia elämään. Vuosi 2018 on itselle ollut monin tavoin opettavainen vuosi niin ihmisenä, kuin äitinäkin. En siis enää ajattele vuotta pelkästään vuotena, vaan vuosi tarkoittaa paljon enemmän ainakin mulle.

  • Vuodessa on mahdollisuus oppia ja kokea monia upeita juttuja.
  • Vuodessa voi kokea romahduksen ja nähdä kasvun.
  • Vuodessa voi ottaa hypyn tuntemattomaan, rohkeasti kohti haavetta.
  • Vuodessa voi tehdä monia siistejä ja upeita juttuja
  • Vuodessa voi olla ja saakin olla kolauksia jotka vievät eteenpäin.
  • Vuodessa ehtii hymyilemään ja halaamaan paljon, jakamaan hyvää fiilistä ympärille
  • Vuodessa voi olla huolia ja murheita, joista toivottavasti jokainen löytää ulos pääsyn.
  • Vuodessa on mahdollisuus kasvaa omanaitsenä ja nähdä ympäristön toisella tavalla

Mun vuosi 2018 on tarjonnut paljon muistoja, paljon viisaita sanoja, oppimista ja ennen kaikkea upeita hetkiä ihanien ja tärkeiden ihmisten kanssa. Toivon, että sun vuosi on ollut täynnä hetkiä joita voit ilolla muistella vielä pitkään! <3

Tahdonkin nyt haastaa sut, sulje hetkeksi silmät ja mieti vuotta 2018

Kaiva kätköistä yksi valokuva per kuukausi ja kirjoita sen perään miksi juuri siitä tuli vuoden 2018 sen kuukauden kuva.

Tää haaste lähtee myös kaikille Poseland network bloggareille 🙂

Mun vuoden 2018 kuukauden kuvat:

Tammikuu

Päivä prinsessana vai laivamyymälän kauhuna 😀 Törkeen hyvä shoppailu reissu mun ykkös chiksin kanssa Ruotsiin, eikä ees oltu Upsalassa vaikka se oli kovin kovin lähellä!!

Helmikuu

Kygon keikka maailman tärkeimmän tyttölapsen kanssa oli täydellinen monella tapaa. Se, että teini haluaa sun kanssa keikalle sanoilla koska oot niin rento ja aito mutsi. Tuun muistaa tän ikuisesti, kiitos teini loveen sua aina <3

Maaliskuu

Bastian saapui aiheuttamaan teille jonkinlaista jännitystä, ekat viralliset autokaupat kokeneena se meni paremmin kuin osasin ees odottaa.On ollut hyvin siistiä kurvailla sun kanssa, et jatka vaan sähköpostin lähettämistä 😀

Huhtikuu

OO LAS PALMAS, tai oikeastaan Maspaloma. Talviloma auringossa antoi paljon voimaa loppu kevään HC aikatauluun duunissa. Tää oli huikea reissu, meinattiin eksyä busseihin ja kiljua kukkahuoneen lasit rikki perhosten rakastuessa reppuun.

Toukokuu

Kuva: Paave Kuluks

Kentänlaita kausi auki jenkkifutiksessa. Paljon makkaran paistoa, vesipullojen täyttöä. Upeita TD:eitä ja tunnelma katossa niin pikkuisilla, kuin huoltojoukoilla. Ootan jo innolla tulevaa kautta sekä jefussa, että futiksessa. Edarit rokkaa!!

Kesäkuu

Välillä miljoonia kirosanoja tuli päästettyä golf kentällä viime kaudella, mutta useammaksi osaksi kierrokset tuli kierrettyä hymyillen nauttien seurasta ja kesästä. Iso kiitos ihanalle seuralle, ensi kaudella jatketaan 🙂

Heinäkuu

Ikuinen lapsi ja pomppulinna. Jep, ei se väärin ole jos vetää täysillä joka päivä ja on ensimmäisenä keinuissa tai hyppäämässä pommilla veteen. Se kertoo vaan, että oon omaitseni ja annan mennä.

Elokuu

Vuoden odotetuin viikonloppu WKND 2018 festarit, tarjosi paljon upeita hetkiä. Artistit joita olin odottanut näkeväni koko kesän samassa tapahtumassa. Täydellinen sää ja seura, pöörfekt viikonloppu ja kyllä mulla on ensi kesälle liput <3  

Syyskuu

Tartuin unelmaan ja hyppäsin tuntemattomaan. Hetki jolloin jännitys muodosti perhosia vastaan, astuin luokkaan missä seurassani oli muut tulevan personal trainer kurssin opiskelijat. Se hetki on edelleen mielessä, sillä tiesin olevani oikeassa paikassa. 

Lokakuu

Futismutsin rooli koki uusia uria viime kaudella, joukkueenjohtajan lisäksi huomasin, että kyllä ne kundit kuuntelee mua treeneissäkin valmentajan roolissa. Huikeita hetkiä näiden kundien kanssa, se kasvu mitä voi joukkue tehdä parhaimmillaan näkyy näissä isosti. Katotaan mitä ensi kausi tuo tullessaan.

Marraskuu

Ruokavammailija koki vuonna 2018 monta oivallusta niin koulun, kuin oman kokemuksen kautta, mutta yksi luento vei mukanaan ja tajusin vihdoin asian ytimen.

Joulukuu

Mun vuosi on ollut hyvä vuosi oon hymyillyt paljon ja saanut hymyjä. Se, että näät ympärilläsi hyvää ja osaat arvostaa pieniä juttuja kantaa sut pitkälle.

Lyhyesti virsi kaunis, mitä ikinä teetkit niin tee se täydellä sydämellä, se antaa paljon niin sulle itselle kuin ympärillä olevillesi. Upeeta perjantai aamua sinne ja iso halaus viikonloppuusi <3 OOT TÄRKEE!!

1

Vastaa