Vuoden 2019 flopit ja topit

Niin se vuosi 2019 alkaa näyttää viimeisiä päiviään! Tänään vietetään tämän vuosikymmenen viimeistä sunnuntaita! Aika on mennyt kuin siivillä myös tänäkin vuonna!

Erään asiakkaani kanssa juuri juteltiin sitä, että joo päivät ja viikot menevät nopeasti, mutta se ei tarkoita, että se olisi huono asia! Vaan vedettiin summa summaarumilla se niin, että silloin ainakin elää täysillä tässä ja nyt tätä elämää!

Vuosi 2019 on tuonut itselleni paljon hyvää, paljon uusia juttuja ja paljon oman itsensä kehittämistä ja sen jutun mikä mun kirjaan oli kirjoitettu löytämistä!

Vuosi 2019 on myös opettanut sen, että kukaan meistä ei ole voittamaton ja jokaista päivää tulee arvostaa isosti!

Vuosi 2019 on tarjonnut minulle paljon upeita elämyksiä ja isoja tunteita joista olen kiitollinen, sillä ilma  niitä en olisi se ihminen mitä nyt olen!

Kiitos vuosi 2019 oot ollut huikea ja lupaan tehdä vuodesta 2020 vielä huikeemman!

Ennen 2020 vuoden tervetuloa sanoja on mukava kurkkaa edellistä vuotta floppien ja toppien muodossa! Joten här är mun kolmen kärki!

TOPIT

  1. Valmistuin Personal traineriksi Maaliskuussa ja olen päässyt valmentamaan ihania ja upeita asiakkaita.

2.  Ihania juhlia ja seikkailuja omien pienten ja rakkaiden kanssa! Paras ystäväni pyysi minua kaasoksi ja sain viettää pöörfekt hetkiä golf kentillä!

3. Tapasin ihania uusia ja rakkaita ihmisiä, jotka ovat jääneet elämääni! Vietin aikaa jo elämässäni olleiden ystävien kanssa! Ootte jokainen tärkeä minulle ja arvostan sitä, että oot siinä!

FLOPIT

  1. Loukkaantumiset; sekä jenkkifutis tähden, että omani! Sydän meinas tulla kurkusta ulos, kun näin oman lapseni kentän laidassa! Pää meinas räjähtää ketutuksesta kun löysin itseni kentänlaidasta!

2. Lähimmäis rakkaus punkin kanssa ei ollut kiva kokemus, mutta onneksi siitä selvittiin!

3. Liian tiukkaan vedetty alku syksy aiheutti harmaita hiuksia, mutta niistäkin opittiin!

Elämä on tässä ja nyt joten eletään sitä juuri niillä tavoitteilla ja suunnitelmilla mikä tuntuu itselle hyväksi!
Tee vuodesta 2020 sun vuosi ja nauti siitä!

Kiitollinen vuodesta 2019 mitä olet tuonut ja mitä olet opettanut <3

Ihanaa alkavaa vuotta 2020 kaikille!

 

1

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. tanjaraty

    Sun vuosi on ainakin sivustaseuraajan silmiin näyttänyt oikein onnelliselta! Harmillisia noi loukkaantumiset kylläkin, mutta ehkä ne just tekee elämään sen mausteen, jonka ansiosta sitten saa pitkäksi aikaa intoa omaan treenaamiseen! 🙂

    1. nooralofgren

      Kiitos 🙂 välillä pitää käydä puskissa 😀

Vastaa