Viva Mexico

Aurinko lämmittää mukavasti bussin ikkunasta, tunnen muutaman hiki karpalon nousevan otsalleni. Bussissa ei ole ilmeisesti ilmastointi vielä muistanut lähteä toimimaan, mutta en valita! EN todellakaan, nyt on kesä ja pitääkin olla lämmin!

Kesäinen tiistai ilta oli varattu ystäville ja tutustumiselle VIP avajaisien merkeissä uuteen upeean Mexicolaiseen ravintolaan Frida’siin Lönrothinkatu 18.

Astuin bussista ja saatoin ajatuksissani muutaman kirosanan päästää, oltiin tilanteessa milloin mekko oli loistava valinta kunnes reidet liimaantuu yhteen, mut no worries nää on näitä opi elämään asioiden kanssa, jotka ei kuitenkaan loppu peleissä maata kaada  😀

Tapasin ystäväni ja lähdimme suunnistamaan kohti Lönkkaa. Tässä vaiheessa voin kertoa totuuden, sillä todellakin suunnistimme. En tiedä voiko tästä olla mitenkään ylpeä paljasjalkaisena stadilaisena, mutta edelleen jotkut kadut keskustassa on hieman pimennossa missä sijaitsevat. Löysimme kuin löysimme perille ja astuimme sisään aivan uuteen maailmaan. Taustalla soi mukaansa vievä musiikki, puheensorina kaikui korvissa, jäiden kolina sheikkerissa ja nenään kantautui keittiöstä mitä upeampia tuoksuja.

Rakastan ravintoloita yli kaiken joiden miljöö ja tunnelma kertoo jo itsessään pienen tarinan jostain suuremmasta.

Tämä paikka takasi heti ensi silmäyksellä ja maistiaisella drinkkiä siitä, että kyseessä ei ollut todellakaan perus lipaise suola kämmen selältä, hölvese tequilla huiviin ja puraise sitruunaa paikka. Ravintolan sisääpihalla avautuu terassi, jossa pystyy viettämään iltaa helposti viileämmällä säällä sillä lämpölamput ja söpöt filtit pitävät huolen siitä, ettei tarvitse hampaat kalisten siemailla drinkkejä!

Tunnelma oli lämmin henkinen ja henkilökunta piti huolen siitä, että varmasti joka ikinen asiakas tiesi tulleensa paikkaan, jossa huokui ylpeys tarjota maku kokemus, jonka muistaisi vielä pitkään.

Ilta tarjosi paljon naurua ja upeita makuja ja tunnelmaa.

Ilta tarjosi matkan Mexicoon!

Frida’sista lähtee iso suosituksen kaikille. Kannattaa ottaa retki ehdottomasti pidemmältäkin, sillä et todellakaan jää kylmäksi. Suosittelen varaamaan etukäteen pöydän, koska en usko että olen ainut joka tätä paikkaa liekittää <3

Ja kyllä sieltä tequillaakin saa jos sille tuulelle rupeat 😀

Itse tiedän, että palaan pian Frida’siin itseasiassa tasan viikon päästä, kun meillä on kosmentyttöjen tapaaminen 😀

Jotkut paikat vievät vain sydämen ja tämä oli yksi sellainen <3

Aurinkoa viikonloppuusi, nauti kesästä täysillä <3

1

Vastaa