Viimeksi minä…

Satuin viime viikolla löytämään hauskan blogikirjoituksen, missä mietittiin viimeksi minä ajatuksia. Mun on tehnyt jo kauan aikaa kirjoittaa tän tyylinen postaus, mut ei oo löytynyt sitä oikeaa kanavaa. On nimittäin mukava aina välillä kurkata taaksepäin ja muistella ja miettiä mistä on kiitollinen, mistä nauttinut tai aiheuttanut isoa hymyä.

Suosittelen tätä jokaiselle, sillä saatat huomata nopeasti kuinka paljon siistejä juttuja ootkaan tehnyt lähiaikoina. Tää on hyvä tapa aloittaa maanantai ja veikkaan, että viikon eka päivä ei tunnu niin pahalta listauksen jälkeen 😀

Joten here we go.. Viimeksi minä…

…ilahduin, kun näin auringon valon olevan koko ajan pidemmän aikaa päivällä esillä. Aurinko on vaan mun juttu, siitä saatu energia ja hyvä buugi saa ison hymyn päälle. Auringon paisteen lisääntyminen vihjaa myös sitä, että kohti kevättä ja kesää ollaan matkalla.

…päätin, ottaa askeleen unelmaa kohden ja ilmoittauduin PT-kouluun. Se oli ehdottomasti viime kesän parhain päätös, jota en kadu sitten laisinkaan. Päinvastoin en voisi olla enempää innoissani tästä matkasta mitä on tultu jo käytyä opintojen tiimoilla. Vielä on muutama viikko aikaa niputtaa kaikki yhteen ja valmistautua lisenssi näyttöön.

…nauroin, kun herra vanhempi edari koitti haastaa pipolätkässä tanssimaan sillä seurauksella, että molemmat olivat melkein jäänpinnassa. Nauran paljon ja tykkään siitä, että kikatus raikaa. Mut saa helposti kikattamaan ja putoilemaan, huumori on siis todella tärkeä juttu mun elämässä. Ei ole yks, eikä kaks kerta esim. salilla kun olen huomannut kikattavani ja keräilen itseäni lattialta kiitos harjoitusasiakkaani:D

…kokeilin jotain uutta, vihdoin pääsin testaamaan bolderointia bloggaaja ystäväni Saran kanssa. Olin haaveillut kiipeilystä jo kauan, en tiedä mikä siinä on, mutta jokin kiipeilyssä houkuttaa ja paljon. Kaikkien esteiden ylittäminen, roikkuminen ja riippuminen huutaa mun nimeä. Oon varmaan ollut edellisessä elämässä viidakon kuningatar.

…innostuin, tiedosta, että polvilumpioni kestää taas lumilautailun joten tänä talvena meinaan vielä päästä mäkeen kokeilemaan ja tuntemaan pakkasilman poskien iholla. Meinaan päästä pannuttamaan huolella mäessä ja nousta sieltä ylös uudestaan ja uudestaan. Luistimet saa siis kaveriksi laudan <3

…inspiroiduin, yhteisistä treeneistä harjoitusasiakkaan kanssa. Se fiilis, kun näet kehityksen ja sen hymyn onnistuneen treenin jälkeen. Tiedät, että tollee sen homman pitääkin mennä. Voin sanoa, että se on upee fiilis tietää, että vaikka unelma toteutuisi 1.3 ja valmistuisin personal traineriksi on kyseessä ala missä et voi koskaan olla täysin valmis vaan sinun on kehityttävä treinerinä koko ajan ja vietävä treenejä koko ajan eteenpäin. HYVIN HYVIN HUIKEETA!!

Siinäpä minun, nyt on sinun vuorosi..

Heitä rohkeasti kommenttiin ainakin yksi milloin viimeksi sinä oot hymyillyt..

Tsemppiä alkaneeseen viikkoon, nauti täysillä tammikuun päivistä sillä niitä ei oo enää paljoa jäljellä <3

 

 

0

Vastaa