Vatsalihastreeni Tanskassa

Rehellisesti voin sanoa, että mun vatsalihakset koki maanantaina ja tiistaina sellaisen treenin ettei tosikaan. Olin koulutusmatkalla Tanskan konttorillamme opiskelemassa uutta myynnin tukevaa SAP CRM järjestelmää.

Ajatuksena kahdessa päivässä uuden järjestelmän sisäistäminen kuulostaa aika HC menolta. Etenkin kun kielenä englanti, joten piti olla hereillä ja ajan hermolla koko ajan. Koulutus itsessään oli loistava ja vaikka edettiinkin vauhdilla ja asiaa tuli paljon koulutus itsessään oli jaksotettu erinomaisesti ja homma eteni. Meitä oli koulutuksessa Nordic porukka, joten luvassa oli Tanska-Norja-Ruotsi ja Suomi huumoria. Alku jännityksen jälkeen huomasin, että eipä tarvitse hirveesti miettiä ollaanko tosikko koulutuksessa vai lentääkö huumori koko koulutuksen ajan. Norjan ja Ruotsin myynti kollit piti huolen siitä, että meikäläinen kikatteli siellä paljon. Se pelasti paljolta, sillä jos luvassa olisi ollut pelkästään ns. vakavamielistä juttua uskon, että olisi mennyt puolet uusista ominaisuuksista ohi.

Ohjelmisto tieto iskun lisäksi, sain tärkeät tiedot mitä kuulemma tarvitsen jokaisessa päivässäni:

  • Syyn miksi Ruotsin nuorten mm-kisat lätkässä loppui niin lyhyeen: vatsavaivat!!
  • Syyn miksi Saksan jalkapallon mm-kisat meni plörinäkiksi: huono hotelli

Vastapainona opetin pojille, kuinka lentokone matkustamisessa voi ottaa samalla aurinkoa ja kuinka tärkeetä on tuulettaminen kesken kokouksen ja minkälaisia kannustuslauluja IFK:n peleissä lauletaan. Että sillee, oli aika hulvatonta menoa välillä!

Tollaset koulutukset on aikataulultansa aina hyvin tiukkoja, joten eipä siinä hirveesti ollut aikaa ihastella maisemia muualla kuin konttorilla ja hotellilla. Ilma oli Tanskanmaalla enemmän meidän loppusyksyä kuin tammikuuta. Lumesta ei tietoakaan ja vettä satoi molempina päivinä kuin aisaa.

Koulutuspäivän jälkeen matkattiin hotelliimme Comwell Koge, missä oli luvassa ennen nukkumaan menoa yhteinen illallinen.

Ruoka oli taivaallista, tosin meinas kyllä usko loppua, kun näin pihvin koon lautasella.

Eipä siinä hyvän dinnerin jälkeen oli mukava kammeta vatsa täynnä huoneeseen, jossa heidän tietojensa mukaan oli pohjoismaiden parhaimmat sängyt.

Tää oli hyvä testi, koska en todellakaan oo mikää paras hotelli nukkuja työmatkoilla. Nyt nukuin kuin tukki ja heräsin hyvin levänneenä ja pirteenä seuraavana aamuna. Ne oli siis enemmän kuin loistavat sängyt ja hotellin lupaus piti todellakin paikkansa! Iso suositus menee hotelli Comwellille, jos matkustat køgen suunnalla. Nukut ehkä parhaimmat unet eeevö!!

Eilinen meni aika lailla palautumisesta reissusta, sillä joo vaikka olin nukkunut hyvin niin aivot keräili vasta itseään. Pikku hiljaa ne lähti toimimaan ja illan treeni pelasti homman lopullisesti. Oli nimittäin super siistit hauberi treenit. Kiitokset vaan seuralle, heräsin hymyssä suin ja tällä hyvällä buugilla on helppo vetää CRM koulutus suomen myyntiporukalle!

Lyhykäisesti huomasin taas sen, että kunhan oot oma itsesi ja kannat mukana pilkettä silmäkulmassa ni homma skulaa!

Super siistiä päivää kaikille lumiseen valtakuntaan, oot upee <3

 

1

Vastaa