Vähiin käy ennen kuin loppuu..

Ollaan päästy siihen tilanteeseen, että taivalta personal trainer koulussa on enää jäljellä yksi lähiopetus viikonloppu. FÅÅÅÅÅÅK, siis mihin tää aika menee???? Just äskenhän istuin wknd 2018 festareilla ja pyörittelin ajatusta siitä, että koulu alkaa seuraavana viikonloppuna!

Nyt on pakko hieman fiilistellä taaksepäin. Sillä tiedättekö, kun palaset silleen loksahtelee paikoilleen isosti vie se fiilis mukanaan. Aikataulut on ollut välillä hyvin minuutti kellotusta ja kalenteria, kun on katsonut niin joku olis voinut jopa pökrää. Näillä ollaan kuitenkin menty ja en valita sitten yhtään. Tää on ollut niin siistiä. Oon saanut tutustua aivan jäätävän upeisiin ihmisiin niin koulussa, kuin muutenkin tähän ammattiin liittyen. Alkupuraisun jälkeen tiedän, että en ottanut turhaan harppausta tuntemattomaan. Kiitän joka päivä sitä hetkeä, että uskalsin painaa lähetä hakemus nappia ja tarttua molemmin käsin kiinni unelmasta. Suosittelen lämpimästi FAF:in järjestämää koulutuspolkua personal traineriksi kaikille teille, jotka haaveilette ammattista urheilun parissa millään tavalla.

Kaikki kouluttajat, joiden kanssa ollaan saatu tehdä duunia ovat olleet ammattitaitoisia ja tälläinen perinteinen opin tekemällä, en pänttäämällä on kokenut jäätävän upeita oivalluksia.

Vielä on kuitenkin jäljellä koulua vaikka lähiopetuksessa vedetäänkin viimeiset koulutukset tänä viikonloppuna. Nyt nimittäin alkaa se pohjan rakentaminen, seuraavat kaksi kuukautta harjoitellaan! Terkut ja iso kiitos lähtee harjoitusasiakkaalle, on suuri ilo treenauttaa ja saada sulle hyvä fiilis. Viedä treenejä yhdessä next level! Let’s make some guuuudis buudis treenejä paljon näinä parina kuukautena! 🙂

Nyt on aika kehittää itseä koutsina, napata vinkkejä ja kerryttää valmennus taitoa. Tutkia ja kaivaa tietoa. Verkostoitua, kokeilla ja oppia hymyssä suin uusia juttuja. Haastaa sekä itsensä, että muut siinä mukana kokeilemaan liikunnan iloa. Viedä ajatusta eteenpäin, että jokainen pystyy kehittämään siitä juuri omanäköisen henkireiän arkeen, tekemättä siitä pakko pullaa itselleen.

Kun rattaat pyörii johonkin suuntaan ja nautit siitä, ni kyllä se poikii kaikkia siistejä juttuja ympärilleen. Vietin tiistai illan kuunnellen lajivalmennusta tukevan fysiikkavalmennuksen tärkeyttä. Avasin Pasilassa SAJL:n toimiston oven tuntien ne hyvät perhoset masussa. Fiilis oli huikea ja vaikka kyseessä oli pinta riipaisu, huomasin ajaessa kotiin ymmärtävän aivan uusilla leveillä, sen miten tärkeää on, että perus jutut on kohdalla lajissa kuin lajissa. Pohja rakennettu oikein jota tukien viedään lajin omat vaatimukset ja hienoudet eteenpäin. Nälkä kasvoi ja hymyilin, tää on se juttu jota toivon jossain vaiheessa vievän eteenpäin omalla osaamisella ja taidolla!

Jännän äärellä ollaan, mitä kaikkea tää voi tuodakaan. Askel kerrallaan kurotan, rauhallisella ja päättäväisellä asenteella. Nauttien ja fiilistellen kaikkia niitä uusia juttuja mitä tässä on päällä ja tulossa. Lähetän torstai aamuun posiitivisen buustin ja rohkaisun siitä, että kurota aina pari askelta eteenpäin rohkeasti jos yhtään on sellainen fiilis. Välillä sieltä tullaan alas perse edellä, mutta ne tiekkö kasvattaa ja vahvistaa ihmisenä. Odottavin mielin suuntaan katseeni viikonloppuun, luvassa varmasti haikeutta sillä jumankeuda meidän ryhmä rokkaa.. ja joo tiedän, että tullaan pitämään yhtä. On tää silti silleen aika wierd ajatus, että seuraavan kerran ollaan ton ryhmän kanssa kuluttamassa Fressi Myyrmäen luokkahuoneen penkkejä vasta 1.3 ja se, että viikonloput ei olekaan rytmitetty kouluun. (HIH voin mennä siis hutkimaan palloja halliin <3)

 

Halauksia päivääsi, ole oman elämäsi sankari nyt ja aina 😉

 

2

Vastaa