Vähiin käy, ennen kuin loppuu

Nimittäin Elokuu..kuukausi joka on tarjonnut niin lomaa kuin töitä, mutta ennen kaikkea paljon jenkkifutista kuin jalkapalloa! Elokuun loppuminen tarkoittanee myös sitä, että jenkkifutis kausi alkaa pikku hiljaa olla paketissa Brahen kentällä! Paljon naurua ja kikatusta, aurinkoisia päiviä ja ihanaa seuraa siitä on pelit kiskasta ja välillä huollon puolella rakentuneet!

Ensi sunnuntaina matkustetaan vielä Vaasaan kannustamaan ja huoltamaan nuoremman edarin joukkuetta! Tulee olemaan myöhäinen kotiin tulo, mutta kun lapsi nauttii ni sit me mennään!!

Tänä viikonloppuna tein myös kaksi nevö done this befoooor juttua! Toinen niistä aiheutti palan kurkkuun ja kyyneliä silmiin vaikka en sitä näyttänytkään! Vanhempi edari pääsee ripille 14.9 joten oli käytävä ostamassa puku hänelle! Se tunne, kun näet oman nappisilmä futarisi tummansininen puku päällä! Ei siinä voinut kun huokaista!

Näissä tilanteissa sen aina muistaa kuinka nopeasti pikku ihmiset kasvaakaan!

Toinen fiiirst time eevö kokemus oli osallistuminen promotilaisuuteen FIT kuntosalin muodossa! Olin siis sunnuntaina (ja menen myös tänään tervetuloa käymään Pohjois-Haagan K-marketissa) Malminkartanon Elomarkkinoilla muutaman tunnin briiffaamassa Personal trainer palveluita!

Tollaset fiirst time evö kokemukset tekee kyllä elämästä rikkaan! Hyppy tuntemattomaan molemmissa sai vakuuttumaan, että maailmassa on vielä paljon juttuja mitä haluan kokea!

Nyt uuteen viikkoon ja uusiin seikkailuihin täysillä! Toivottavasti vietit viikonloppusi nauttien?

Sååt upee <3

 

1

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Tanja

    Onnea rippilapselle 🙂

    1. nooralofgren

      Kiitos ihana <3

Vastaa