Uusi eturistiside ja sen kanssa eläminen

Odottavan aika on ollut pitkä ja ennen kaikkea se epävarmuus miten uusi eturistiside toimii nykyään niin rakkaassa lajissa!


Leikkauksesta on nyt 11 viikkoa, joka on sisältänyt tunnollista ja maltillista nousu johteista kuntoutusta! Pikku hiljaa huomaan polven toimivan koko ajan paremmin ja suuremmalla käyttöasteella, joka on aiheuttanut monia kiljahduksia!

Kuntouttamisen yhdeksi kulmakiveksi olen nostanut kyllä motiivini; itseni vuoksi! Haaveeni päästä pelaamaan golfia tänä kesänä on ollut yksi iso kannustin! Viime viikolla päätin kokeilla miten jalka kestäisi lyönnin ja ennen kaikkea ajattelisinko lyönnin aikana liikaa jalkaa ja se olisi siinä! Golf, kun on sen verta herkkä laji ainakin itsellä, että silloin kun palloa lyödään on parempi olla ajattelematta mitään suurta ja mahtavaa!

Jännittävin askelin kävelin kohti tyhjää Leppävaaran Gogolf rangea, tunsin samalla perhosia masussa kun aivosumua päässä!

MITÄ HELVETTIÄ JOS JALKA AIHEUTTAAKIN LIIKAA AJATUSTA JA EN OSAA ENÄÄ LYÖDÄ PALLOA?

Aurinko alkoi paistamaan, kun kaivoin bägistä yhden suosikki mailoistani! Tunsin kevään tuulahduksen ihollani, vaikka juuri äsken lunta olikin satanut niin, että osa maasta oli edelleen ohuen lumen peitossa!

Hengähdin ja annoin energian virtaa läpi kehoni! Asetuin pallon taakse, katsoi mihin tähdätä! Nappasin mailasta rennosti kiinni ja tunsin hymyn nousevan kasvoilleni!

VAPAUS!!

MUN POLVI KESTI LYÖNNIN JA ENNEN KAIKKEA MUN AIVOT KESKITTYI SIIHEN MITÄ TEIN!! MÄ TIEDÄN NYT, ETTÄ ENSI KAUDELLAKIN PÄÄSEN NAUTTIMAAN JA VÄLILLÄ MENETTÄMÄÄN HERMOJA GOLF:IN PARISSA!

Tiedän, että olen kuntouttanut ja kuntoutunut oikeassa rytmissä, vielä on toki aikaa täydelliseen tilaan ja toiminnallisuuteen, mutta tämä jos mikä antoi motiivia siihen mihin suuntaan mennään!

Elämässä tulee eteen taisteluja, jotka on vaan käytävä läpi! Tämä taistelu tekee musta vahvemman ja viisaamman ihmisen tässä maailmassa!

Elä elämäsi niin, että nautit siitä myös muistellesasi mitä kaikkea olet tehnyt!

1

Vastaa