Uskaltaisitko?

olla viikon sosiaalisessa mediassa ilman BOOST ryhmiä?

Sosiaalinen media on nostanut näinä poikkeustilan aikoina käyttöastetta varmasti monilla! On mukava nähdä sen välityksellä mitä kuuluu muille ihmisille ja jakaa omia kokemuksia!

Yksi asia pistää kuitenkin silmään aina välillä enemmän ja enemmän, on aihe joka jakaa meidät kahtia!

BOOST RYHMÄT JA SEURANTA KETJUT!

Jokaisella on oikeus tehdä päätös näiden kanssa ja itse olen myös omani tehnyt! En koe tarpeelliseksi käyttää niitä, sillä nautin mielummin siitä, että löydän oikeasti jonkun tilin ja ihmisen jota haluan seurata! Kokeilin hetken olla mukana ryhmässä missä oli saman ammattikunnan edustajia ja sieltä olenkin saanut elämään upeita ihmisiä, mutta huomasin silloin että oma käyttäytyminen alkoi muuttua enemmän ja enemmän pitää tykätä vaikka ei ole mitään sanottavaa, joten tein päätöksen ja irtauduin tuosta toiminnasta!

Tällä hetkellä sosiaalinen media on hyvin isossa merkityksessä niin hyvien, kuin huonojen fiiliksien jakamisessa sen takia nautin siitä, että tiedän että minun kuvaan kommentoinut/tykännyt tekee sen siksi, koska tunsi siinä kohdin jotain aidosti!
Se, että joku lukee ja haluaa jakaa ajatuksia on hyvin tärkeää tässä aika akselilla, kun muut sosiaalinen kanssa käynti on ajettu alas!

JOS SINÄ KÄYTÄT NÄITÄ SE ON SINUN TAPASI, MUTTA ESITÄN KYSYMYKSEN JOHON SAAT PÄÄTTÄÄ USKALLATKO VASTATA!

Pystyisitkö olemaan viikon ilman näitä tykkäys/kommentoi ryhmiä?

Jos vastasit kyllä, uskaltaisitko verrata miten kuviasi kommentoidaan/tykätään ilman näitä ryhmiä?

I’m not professional, I’m Original!!

 

2

Tällä artikkelilla on 4 kommenttia

 1. pauliina

  Täysin samoilla linjoilla sun kanssa! Hyvää tekstiä! <3

  1. nooralofgren

   Kiitos Pauliina ❤️
   Jotenkin iskee koko ajan silmään se sosiaalinen media missä en itse kykenisi olemaan! Sosiaalista kanssa käyntiä aidosti, koska todennäköisesti moni käyttäytyy normaalistikin mielummin aitona ihmisenä kuin sen vuoksi, että joku sanoo että kommentoi tai tykkää ❤️

 2. jenniseveriina

  Oon sun kanssa samaa mieltä! Boostiryhmistä on varmasti paljon hyötyä, mutta harkinnan jälkeen tulin myös siihen tulokseen, etten halua antaa/saada tykkäyksiä tai kommentteja, joita ei tulisi annettua ilman boostia. Oon myös jossain määrin tarkka siitä, mitä feedissäni haluan katsoa, joten en oikein osaisi seuratakaan ihmisiä sellaisilla perusteilla 😀

  1. nooralofgren

   Niiiiin samaa mieltä! Tykkään mielummin lukea kommentteja ja kirjoittaa niitä joista aistii läsnä olon ei pakon ❤️

Vastaa