Uskalla tehdä sitä mitä haluat

Jos joku olisi sanonut kolme vuotta sitten mulle, että vietän kesän mahdollisimman paljon golf kentällä olisin nauranut!

Se kuitenkin puraisi mua ja isosti puraisikin! Nimittäin golf kärpänen!

Alkuun pelasin vain ja ainoastaan tutulla kentällä kierrokseni ja yleisesti seurana sellaiset kenen kanssa olin pelannut ennen! Tällä kaudella esitin itselleni kysymyksen, miksi en voisi lähteä pelaamaan vieraalle kentälle? En mä siihen kuolisi! Ehkä alkuun jännittäisin, mutta niin jännitän tutullakin kentällä!

Päätin ottaa härkää sarvista ja lähteä tutustumaan upeaan Kurk golffiin Kirkkonummelle, josta olin saanut kentänä jo etukäteen kuvan ystävällinen ja rento meininki!

Tuo ennakkokäsitys sai vahvistuksen heti klubitalolle päästyäni! Ystävällinen palvelu ja hymyilevät golffarit takasi sen, että mun jännitys oli tipo tiessään!

Ei muuta kuin eteenpäin sanoi mummo lumessa ajattelin kun kävelin kohta väylä 1:stä. Hymy huulilla kilpaillen upeen auringon paisteen kanssa! Fiilis katossa, sillä tein sitä mistä tykkään!

Jokainen joka golf;ia on joskus pelannut tietää sen, että kyseessä on laji jossa jokainen lyönti on lyönti paremmaksi pelaajaksi! Golfhan ei ole laji mitä oppisi pelaamaan #hetikaikkitänne asenteella vaan maltti ja toistot ovat yksinkertaisesti valttia tässä hommassa! Sempä vuoksi suosittelen kokeilemaan rohkeasti useampaa kenttää ja lähtemään lyömään palloa!

Kurk golf oli jäätävän upeassa kunnossa ja kenttä tarjosi niin silmiä hiveleviä maisemia kuin väyliä jotka haastoivat pelaajana menemään oman mukavuus alueen ohi ja kovaa!!

Kyllä, myönnän suoraan että vesi on mulle kirosana kentillä! En tiedä omaanko palloja jotka rakastaa uimista vai onko mun mailat tehnyt diilin vesiesteiden kanssa! Saavuttuani vitos väylällä joka avattiin laiturilta tiesin sykkeeni huitelevan pilvissä!

PLOMPS ja MOLSKIS!! Siellä ne oli.. VEDESSÄ!!

Pallot ja melkein myös allekirjoittanut, koska kyllä..saattoi hetkellisesti mennä ihon alle 😀 Nooooh uuteen nousuun kiitos seuran, joka tsemppasi vesi sekoilun jälkeen ja koko kierroksen keskittymään omaan rentoon lyöntiin! Kiitos sinne isosti, you make my day!

(Myönnän, että vitos väylä jäi  hampaankoloon!! JUMANKEUDA lyön sen pallon seuraavalla kerralla ekalla yli veden!)

Kierros tarjosi paljon hyvää ja opittavaa, mutta ennen kaikkea jäi fiilis, että olin lämpimästi tervetullut nauttimaan ja pelaamaan golfia pelaajana joka oli ekaa kertaa tällä kentällä! Se on fiilis mitä toivon, että säkin pääset kokemaan!

Ota siis golf mailat kainaloon ja suuntaa Kurkkiin pian! Saatat löytää meikäläisen laiturilta takomassa palloja veteen.. eiku veden yli 😀

Ylpeästi kannan nicknamea golfpirkko sillä tää on laji mikä tarjoaa parhaimmillaan ja pahimmilakin elämyksiä ja isoja tunteita! Ja tälleen Personal trainerin silmissä helkutin kovan aerobisen treenin!

Harjoitus tekee mestarin joten homma jatkuu!

Haluisitko sä lähtee pelaamaan mun kanssa tai isommalla porukalla missä fiilis olisi katossa? Sillä veikkaan, että sellaista kierrosta et oo vielä kokenut 😀 Vielä on kesää ja kierroksia jäljellä, joten eiköhän nähdä kentällä pian!

I’m not Profesional, I’m original!!

 

1

Tällä artikkelilla on 4 kommenttia

 1. Nimetön

  Golf on kyllä laji mitä haluais päästä testaamaan! Yksin en vaan uskalla lähteä mutta ryhmässä varmaan olisi kiva kokeilla!

  1. nooralofgren

   Moikka,
   Golf on upea laji missä yhdistyy ulkoilu, seura ja liikunta! Suosittelen lämpimästi kokeilemaan ja ihmeessä lähtemään tapahtumiin missä ryhmässä pääsee kokeilemaan lajia!
   Aurinkoa viikonloppuusi!
   Noora

 2. Nimetön

  Käytkö yksin golfaamassa tai Meetkö siis tuntemattomien lähtöön?

  1. nooralofgren

   Juu oon mä käynyt pari kertaa ihan tuikki tuntemattomien kanssa myös golffaamassa:)

Vastaa