Uskalla olla huono!

Uskalla olla huono, sen jälkeen susta tulee hyvä!

Tiedättekö niin se vaan menee! Kun antaa itsellensä luvan olla huono silloin antaa mahdollisuuden myös kasvaa hyväksi!

Kävin viime viikolla uudella fyssarillani, joka pisti mut ajattelemaan isosti! Aloitettiin jalan kuntoutuksessa seuraava vaihe eli mukaan otetaan nyt hyppyjä ja jo pientä juoksua! Hyppyjen kanssa maltti on valttia ja ennen kaikkea pään pitää olla nyt isosti mukana! Käynnin lopussa hän heitti pallon, joka sai palaset loksahtamaan isosti paikoilleen!

SUN PITÄÄ NOORA OLLA NYT HUONO! SUN PITÄÄ TUNTEA ITSESI HUONOKSI! SILLÄ MIKÄLI TUNNET NÄITÄ TEHDESSÄ HETI ONNISTUMISIA TEET LIIKKEET OIKEALLA ELI EI OPEROIDULLA JALALLA!

Tämä lause sopii vallan hyvin aikalailla kaikkeen tässä elämässä! Niin työelämässä, kuin liikunnassa, unessa tai ravinnossa!

USKALLA ROHKEASTI OLLA HUONO JA MYÖNTÄÄ SE! SILLÄ SEN JÄLKEEN SUSTA TULEE HYVÄ!

Vaikka ensimäinen mäki tuntuisi vaikealta Keep going on, sieltä tulee jossain vaiheessa se vaihe joka nostaa sut ilmaan ja vie kohti onnistumista!

Hyppyharjoituksien jälkeen oli rehellisesti sanottuna fiilis kuin hidas mun vasen jalka vielä onkaan, mutta mä tiiän että 3kk leikkauksen jälkeen sen pitääkin olla näin ja tästä ei ole muuta tietä kuin ylös päin!

TAVOITTELE ROHKEASTI JA ÄLÄ HÄTKÄHDÄ JOS SE EI EKALLA KERRALLA MENE PUTKEEN!

1

Tällä artikkelilla on 6 kommenttia

 1. roosakoivula

  Tsemppiä polven kuntoutukseen <3

  1. nooralofgren

   Kiitos ihana ❤️

 2. Nonna

  Tsempit täältäkin ja mulla on aina ollut sellaset polvet, että ei kestä oikein juoksemista ja pomppimista :/

  1. nooralofgren

   Kiitos pitkä matka vielä kuljettavana, mutta täältä noustaan! Palaanko koskaan futiskentälle sen vain aika kertoo

 3. Tanja R

  Tää sama pätee myös mun ja sun valmennukseen. Olin ihan paska pitkissä sarjoissa aluks mut sit ku se napsahti nii nyt mua ei pysäytä mikään! ❤️

  1. nooralofgren

   Sä olet tehnyt niin upeeta duunia ja juuri tuo että uskaltaa lähtee kokeilemaan niitäkin juttuja missä alkuun tuntee että on huono ❤️

Vastaa