Unohtumaton naistenpäivä

Kellon ollessa 5;30 heräilin hyvin pirteenä lomapäivääni. Oli perjantai 28.2. ja edessä oli jotain uutta ja ihmeellistä! Edessä oli oman mukavuusalueen ulkopuolella käymistä! Edessä olisi jotain sanoin kuvaamattoman siistiä ja ennen kaikkea sellaista mitä en uskonut tekeväni!

Muutama viikko sitten ihanat Alona Kuusisto ja Monna Pursiainen laittoivat instgram tilillä ilmoille upean jutun he halusivat järjestää kolmelle naiselle unohtumattoman naistenpäivän Tampereelle, johon kuului kampaus, meikki, alusvaatteet CHANGE LINGERIE valikoimasta sekä ammattivalokuvaajan valokuvaus! Paikkana toimisi upea BOHO Studio.

Hetken ajattelun jälkeen päätin osallistua arvontaan ja hakea sähköpostilla mukaan tähän! Tiesin, että hakijoita olisi paljon ja se että kuvauksiin mukaan pääsisin ei olisi itsestään selvyys vaan jos arpa onni sen minulle soisi lupaisin nauttia päivästä isosti! Perusteluiksi kirjasin muutamalla sanalla sen, mitä koen edelleen välillä peilin edessä!

Asetan itseni muottiin minkä näköinen minun kuuluisi olla ja kuinka kiristynyt vatsanahkani kuuluisi olla! Tahdoin sulkea tuon ajatus maailman kokonaan pois tahdoin pistää sen kirjan kiinni ja tiesin, että tällä keinolla sen ymmärtäisin!

Vatsassani asui miljoona perhosta sähköposti lähetyksen jälkeen ja kun sain viestin, että juuri minä olin yksi valituista en tiennyt miten päin olisin ollut! Kiitollinen, onnellinen ja samalla hiukan mitähän hittoa tästä tulee? Tunsin kuitenkin vahvasti sydämessä, että juuri tämä juttu mun piti tehdä jotta pää ymmärtää sen lopullisesti mitä oon jo pitkää ajattelut!

Automatka Tampereelle sujahti nopeasti ja saapuessani paikalle jännitys alkoi helpottaa! Johtui kyllä suuresti siitä kuinka rennoksi Monna ja Alona tunnelman olivat luoneet Boho Stuodiolla. Musiikki soi ja tarjolla oli pientä snäksiä, jotta verensokeri ei laskisi jännityksen huumassa liian alas!

Päivä lähti käyntiin ihanien Sannan ja Umpun taitavissa käsissä! Kasvoille ja hiuksiin saatiin mitä huikeammat meikit ja kampaukset! Jännittäviä hetkiä koettiin, kun odoteltiin hetkeä, että tuolin saa vihdoin kääntää kohti peiliä ja kurkata miltä näyttikään! Alona ja Monna olivat suunnitelleet pienen twistin eli näit meikin ja hiukset vasta, kun ne olivat valmiit!

Tunteet nousivat isosti pintaan, kun vihdoin sain tuolin kääntää! Se ammattitaito mikä oli siirretty hiuksiin ja kasvoille meikin ja kampauksen saattelemana sai mut melkein kyyneliin! Mut se ei ollut mahdollista koska kuvaukset oli edessä!

Tunnelma pysyi koko päivän rentona ja astellessa valkoisen paperin päälle ja kuvaus seinän eteen tunsin suurta onnistumista! Olin tehnyt sen mitä jossain vaiheessa pää sanoi, että et koska voi tehdä! Kiitos kuvaaja Antin, joka sai viimeisen jännityksen häivenen katoamaan ja rennon fiiliksen myös näkymään kuvissa!

Sillä hetkellä suljin sen kirjan kannet jossa olin peilin edessä miettinyt minkä näköinen mun vatsan kuuluisi näyttää, onko mun reidet liian isot!  Sillä hetkellä hyväksyin sen, että tässä ja nyt mun kroppa on se minkä eteen oon tehnyt sen kaiken duunin tässä elämäntapa muutoksessa, jotta voisin elää elämäni terveellisesti!

NE RASKAUSARVET TAI ALLIT EI SITÄ MÄÄRITTELE, VAAN SEN MÄÄRITTELE SE MITÄ ITSE KOET JA KUINKA HYVIN VOIT!

Tämä perjantai oli unohtumaton kokemus, jonka tule  muistamaan ikuisesti! Herätessäni tänä aamuna hymy huulilla tiedän, että näin on hyvä olla!

KIITOS UPEASTA PÄIVÄSTÄ;

@monnapursiainen @alonakuusisto @changesuomi @sandysugarmua @umppu @anttivahaphotography @boho_studio

 

5

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Tanja R

    Näin sitä yhteistyöllä saadaan aikaan ikimuistoisia juttuja ?

    1. nooralofgren

      Todellakin ❤️

Vastaa