Unelmoi isosti

Unelmoitko ja uskotko unelmiin?

Jätätkö ne vain unelmatasolle vai teetkö niistä totta?

Itse olen unelmoinut aina välillä enemmän ja välillä vähemmän. Välillä asioita joiden tiedän olevan kaukana, mutta saavutettavissa kovalla tahdonvoimalla ja työllä. Unelmointi ja niistä toteen tekeminen on tapa jolla ihminen pysyy haastamaan itseään.

Eilen yksi unelmani toteutui ja voin kertoa, että se fiilis mikä siitä tuli, kun tajusin että hei tää on nyt oikeesti totta! Se oli täynnä tunnetta, iloa ja onnistumista!

Kävelin eilen kevyin askelin työpäivän jälkeen kohti Fit Haaga kuntosalia. Jalat tuntui kuin ne olisi lentänyt maanpinnan yläpuolella, kaikki aistit oli hereillä! Luonto tuoksui keväisen raikkaalle ja linnut lauloi! Kasvoillani oli iso hymy, varmaan meni korvasta korvaan ja teki mieli halata kaikkia vastaantulevia ihmisiä!

Oli aika pukea ylle paita, josta joskus olin haaveillut! Paita, missä selässä luki Personal trainer.

Tunsin ammattiylpeyden!

Tunsin perhosia masussa!

Tunsin ja tiesin, että tää on se mun juttu!

Päivän ensimmäinen asiakas saapui ja huomasin, että mua ei jännittänyt! Huomasin enemmänkin, että hitti nyt tehdään jotain super siistiä ja viedään sitä liikunnan iloa eteenpäin! Tartutetaan se sporttikärpänen ja motivaatio säännöllisestä liikunnasta eteenpäin! Hymyssä suin eteenpäin pari tuntia valmennuksia, siitä oli perjantai ilta tehty!

Tää on se mitä haluun täydellä sydämellä!

Homma jatkuu ja koskaan ei tiedä mihin tää vie, sillä kyllä mulla on unelma! Katotaan koska se toteutuu!

Uskalla siis rohkeasti unelmoida ja uskalla tehdä sen eteen töitä! Se voi olla elämäsi parhain unelma! Lähetän ison halauksen eräälle (tiedät kuka olet), joka kannusti mua rohkeasti kuuntelemaan sydäntä ja tehdä unelman eteen duunia! Kiitos siitä! <3

Aurinkoa viikonloppuusi, nauti lämmöstä ja keväisestä säästä! Mä lähden pitämään huolta U13 jefujunnuista!!

1
SeuraavaRead more articles

Vastaa

Close Menu