Unelma, joka otti harppauksen

Pitkään oon jo päässäni ja sydämessäni pohtinut asiaa nimeltä miten voisin tukea ja kannustaa muita elämäntapa remontti muutoksen läpi käyviä ihmisiä. Sillä omasta kohdastani tiedän, että paras tuki on ihminen kuka on läpi käynyt sen tai läpi käymässä sitä para-aikaa.

Unelmia ja ajatuksia sinkoili ympäri ämpäri. En saanut langan päästä kiinni, kunnes kohtasin sosiaalisessamediassa ihanan Janeten. Huomasin samointein, että mun ei tarvinnut viedä lausetta loppuun näistä haaveistani, kun sieltä tuli vastaus jota itse pyörittelin. Tiesin, että tämä mimmi on se jonka kanssa haluan pistää viisaat päät yhteen.

Ymmärsimme senkin, jotta tästä hommasta tehdään oikeesti hyvä tarvitsemme rinnallemme vielä muutaman upean naisen. Maailma on niitä täynnä, mutta sielunsiskous tässä asiassa löytyi kuin hattu päähän tavatessani Janita ja Henriikan, jotka ovat kokonaisvaltaisella hyvinvointi alalla ammattilaisia.

Me neljä jokainen elämäntapamuuttuja/ läpi käynyttä muuttujaa päätettiin, että nyt lähdetään tukemaan ja kannustamaan muita saman matkan kävijöitä.

Kertomalla fiiliksiä ja kaunistelematta asioita.

Olemalla läsnä ja tsemppaamalla muita isolla sydämellä!

Maanantai 29.7.2019 se sitten tapahtui, tavattiin koko porukka ensimäisen kerran Helsingissä. Perhosia oli masussa, sillä fiilis oli jo etukäteen niin huikea. Olin siis vihdoin toteuttamassa haavetta, joka oli pidemmän aikaan siellä junnannut. Kävellessäni Kamppiin missä Henriikka jo odotti hymyilin isosti. Halaus ja voi moi tuntui, kuin olisin tuntenut hänet foooorever.. Hetken kuluttua paikalle saapui Janita ja Janette, jotka kurvaili yhteiskyydillä Suomen halki keskustaan. Nälkä kurni vatsassa, joten matkattiin lounaalle Kampin Bastardo ravintolaan.

Lounas, joka tarjosi kikatusta ja hekotusta!

Lounas, joka vei kielen mukanaan!

Lounas, jossa huomasin, että hitto en oo ollu yksinäinen susi mun ruokavammojen kanssa muillakin on ollut niitä 😀

Fiilis oli katossa ja ideat lenteli! Siirryttiin aurinkoiseen Torpanranta kahvilaan Munkkiniemeen jatkamaan palaveeraamista nauttien samalla  kesäisestä tunnelmasta ja jälkiruuasta, koska elämästä pitää osata nauttia!

Tulitunne, että hei mä oon tuntenut nää naiset koko elämäni! Mun sielunsiskot, nää upeet ja rohkeat naiset halusi juuri samoja asioita, kun mä! Jumankeuda mikä fiilis!

Palaverin aikaansaannoksena meillä on nyt proggis päällä nimeltä Ootupee, tarkoituksena tarjota kokonaisvaltaista hyvinvointia, tsemppiä, tukea elämäntapamuutoksissa! Instagramista löytyy tili ootupee, laita ihmeessä seurantaan niin pysyt ajan hermolla! Tehdään tästä isoa ja hyvällä fiiliksellä. Mihin kaikkeen tää menee sitä en vielä osaa sanoa, mutta voin sanoa sen, että tapahtumia on tulossa yms. ja toivon todella, että matalan kynnyksen vuoksi tää on tapa jolla jokainen voi saada sen muutoksen tehtyä!

Elämäntapamuutos ei ole koskaan helppoa, mutta lupaan että osaamme sua jeesata siinä! Huikee juttu, jota kannan ylpeydellä ja todellakin liputan isosti!

THIS IS YOUR JORNEY, SO ENJOY IT!!!

 

 

1

Tällä artikkelilla on 6 kommenttia

 1. Nimetön

  Vertaistuella tässä asiassa on suuri vaikutus!
  Hieno juttu mitä olette rakentamassa, odotan innolla kuulevani enemmän!

  1. nooralofgren

   Moikka,
   Niin samaa mieltä! Sen voimalla pystyy mihin vaan!
   Aurinkoa päivääsi <3
   Noora

 2. Nimetön

  Te ootte upeita, mahtava homma!! ?
  -Annika

  1. nooralofgren

   Moikka Annika,

   Kiitos, on huikee päästä tekemään tälläistä! ❤️

 3. Nimetön

  Kuulostaa tosi huipulta! ❤️

  1. nooralofgren

   Kiitos, tää on kyllä niin siisti juttu ja upee lähtee tekemään tälläistä ❤️
   Noora

Vastaa