Unelma, johon tartuin kaksin käsin kiinni

Vihdoin se koittaa, hetki jota olen kevään ja kesän odottanut!

Musta tulee virallisesti tänään opiskelija!

Tunnen masussani muutaman tuhannen perhosen lentävän, näen silmissäni hymyn ja odotuksen siitä mitä kaikkea kivaa tämä uusi luku tuokaan. Tänään se alkaa, pakkaan reppuuni kynän, pyyhekumin, kirjat, eväät ja starttaan auton kohti Myyrmäen Fressiä. Fiilis on enemmän kuin katossa, janoan uutta tietoa ja täydennystä treenaamiseen ja siihen miten hyvä olo lähtee loppu peleissä pienistä asioista jotka rakentaa oikein.

  • Miten hengität?
  • Miten nukut?
  • Miten syöt?
  • Miten pidät huolta kehostasi ja mielestäsi?
  • Miten treenaat?
  • Miten kaikki vaikuttaa kaikkeen?

Vitsit, siis ei oikein sanat riitä kertomaan tätä fiilistä. Tuntuu, että en pysy nahoissani ja aika ei liiku sitten olleskaan. Ruoka ei maistu, koska haluisin niin vaan jo mennä tapaamaan uudet opiskelu kaverit ja aloittaa tän matkan.

Kun aloitin n. 4 vuotta sitten elämäntaparemonttini, ei päässäni todellakaan ollut lause MINUSTA TULEE PERSONAL TRAINER. Lähinnä mielessä oli saada oma matka potkaistua parempaan hyvinvointiin isolla volalla eteenpäin. Huomasin kuitenkin hyvin nopeasti sen, kuinka siistiä itse treenaaminen ja kaikki siihen liittyvä oli. Halusin koko ajan kunnon kohotessa haastaa kroppaani enemmän ja enemmän. Sanonta nälkä kasvaa syödessä pitää niin paikkansa. Hain koko ajan lisää tietoa treenaukseen, saatoinpa saada PT:nikin välillä ottamaan hetken miettimistä kysymyksieni vastaamiseen.

Vuoden 2017 aikana päässäni alkoi kyteä ajatus siitä, kuin upeaa olisikaan jakaa tätä hyvän olon fiilistä eteenpäin minkä olen saanut treenauksesta. Pähkäilin paljon, mikä se juttu on, mikä takaraivossa huhuili? Mietin, miks tää homma on koko ajan mielessä, ja mitä hittoa mun aivot musta haluaa? Huomasin useammassa määrin tutkivani sanaa PERSONAL TRAINER? Koko ajan enemmissä määrin hakeuduin sivuille, jotka tarjosivat koulutusta. Käänsin kuitenkin kylkeäni ja jatkoin omaa treenaamista. Kunnes tuli kevät 2018 ja silmiin ponnahti kysymys: Miksi et uskoisi unelmaan, miksi et tarttuisi siihen kaksin käsin ja tekisi siitä totta! Se iski ja upposi!! Tartuin toimeen, laitoin hakemuksen menemään FAF:in elokuussa alkavalle kurssille ja tässä ollaan nyt sitten. Innosta piukeena kahvi kuppi kädessä, odottaen, että kello tulee 9:30 ja ensimmäinen koulutus viikonloppu potkaistaan käyntiin.

Liikunnan ilosanoman ja hyvinvoinnin treineri, se haluaisin tulevaisuudessa olla.

Haluasin tarjota vinkkejä ja apuja siihen, että jokainen löytää sen oman polun.

Haluasin saada sen ajatuksen leijumaan että, liikkumiseen lähteminen ei ole LÄHTEMISTÄ.

JOOOO, tehdään tästä yhdessä huikee juttu 🙂

Tää on varmasti matka, joka tulee takaamaan haasteita ja paljon kysymyksiä.

Matka joka tulee täydentämään tiedon aukkoja, matka joka tulee viemään mut sinne mistä oon haaveillut.

Hyppää siis mukaan ja aloita sun matkasi hyvään buugiin just nyt !!

Super upeeta viikonloppua kaikille, palataan asiaan ensi viikon alussa. Luvassa fiilis postaus ekasta koulu viikonlopusta 🙂

 

0

Vastaa

Close Menu