Toipilas Löfgren

Perjantai 10. Tammikuuta 2020.

Kolmas päivä leikkauksesta ja elämä alkaa hymyillä! Pikku hiljaa ja askel koko ajan vahvempana mennään eteenpäin ja kuntoutetaan uutta vasemman polven eturistisidettä aloittamaan tärkeää matkaa mun kanssa!

Tiistaina tosiaan marssin Töölön Mehiläiseen kello 11 jossa tarkoituksena oli operoida revennyt eturistiside leikkauksessa! Ihmeen pienellä jännityksellä selvisin edeltävän yön!

Mehiläisessä minua vastassa oli ensiksi fysioterapeutti, jonka kanssa katsottiin tulevan kolmen viikon harjoitteet jalalle kotiin ja opeteltiin kävelemään kepeillä! Mikä oli kyllä oikeesti hyvin hankalaa aluksi, ei mennyt kaaliin sitten yhtään kuin niiden kanssa tulee toimia! Fysioterapeutin jälkeen lähdettiin heräämöön missä Anestesia lääkäri laittoi etukäteis puudutteen polveeni ja alettiin valmistautua operaatioon!

Leikkaus itsessään meni hyvin ja huoli kierukan repeämisestä oli turhaa se oli kunnossa ja siihen riitti ainoastaan ns. putsaus! Muutama tunti leikkauksen jälkeen meni täydellisessä sumussa ja vaikka mullakin aika kova kipu kynnys on jouduin myöntymään ja sanomaan, että sattuu ja saatanasti!

Mehiläisen ihana ja ammattitaitoinen hoitohenkilökunta piti kuitenkin huolen koko ajan ja kipukin saatiin kontrolliin! Pikku hiljaa alkoi siintämään ajatus kotiin pääsystä, mikä aiheutti ison hymyn!

Keskiviikko aamu oli suoraan sanottuna jostain horror elokuvasta! Uskon, että kaikki iski silloin vasta kasvoille! Huonosti nukuttu yö voimakkaan kipulääkkeen kanssa ja polven todellinen jäykkyys tila sai tämän naisen puhkeamaan isoihin krokotiilin kokoisiin kyyneliin! Ei kukaan nauti siitä, että joutuu pyytämään apua sukkien laittamisessa tai tipahtaneiden tavaroiden nostelussa! Itku oli kuitenkin se mikä oli tehtävä koko tämän toipumisen aloittamiseksi! Sillä mun on hyväksyttävä se, että polvi on kipeä ja turvonnut vielä kauan ja toiminta sen mukainen! Olen hyvin kiitollinen siitä, että saan apua ja arvostan sitä isosti!

Omanelämänwonderwomankin on haavoittuvainen! 

Eilinen päivä nosti sitten tunteet ja fiilikset ihan uusiin sfääreihin! Pieni hetki ulkona ja oikea seura teki ihmeitä! Iso kiitos sinne you know kuka <3

Mä tiedän, että selviin tästä! Mä tiedän, että matka on pitkä mutta palkitseva!

Täältä noustaan entistä eheämpänä ja täynnä taisteluhenkeä! Nauttien jokaisesta hetkestä mitä minun elämän kirjaani onkaan kirjoitettu, oppien ja kunnioittaen sitä isosti!

 

 

Tänään kuitenkin suuntaan toipuvan jalkani kohti Keuruuta, jossa meillä on OOT UPEE tyttöjen kanssa ihka eka hyvinvointi viikonloppu! Hyvin ylpee siitä, mitä ollaan saatu aikaiseksi ja eritoten oon koko sydämestäni kiitollinen, että tiedän vaikka oonkin toipuva yksilö pystyn antamaan parasta siellä koska tukenani on ihanat Janette, Henriikka ja Janita!

Uskokaa itseenne ja olkaa kiitollisia siitä mitä olette saanut aikaiseksi! Upeeta viikonloppua juuri sinulle!

2

Tällä artikkelilla on yksi kommentti

  1. Annika

    Tsemppiä toipumiseen!!!! ❤️
    Ja ihanaa viikonloppua teille!

Vastaa