Thirty f**king eight year old and proud of it

Numero siinä missä mikä tahansa!

Ikä ei katso sitä mitä oikeasti olet! Numerosarja tai liuta numeroita..whaat ever kunha sulla on hyvä buugi ni se ei ole mikään!

Tudei otin haltuun uuden lukusarjan nimeltä kolmekymmentäkahdeksan! 

Ahdistaako?

Kuulkaa ei ahdista sitten olleskaan, miksi pitäis? Mulla on hyvä buugi,  olin sit 37 tai 38 vuotias. Elämä hymyilee ja tarjoaa juuri sitä mitä toivon. Ripauksen taikuutta, paljon hymyä ja kikatusta. Haasteita ja mahdollisuuksia. Oon onnellinen siitä, että ymmärrän nauttia jokaisesta päivästä täysillä. Olla aidosti se mikä mun kuuluu olla, eli ikuinen kikkaileva lapsi jonka pilke silmä kulmassa takaa positiivista menoa!

Katsooko mua peilistä tällä hetkellä joku toinen kuin esim. 8 vuotta sitten?

Noup, sama Noora siellä on. Paljon nähneenä ja ennen kaikkea paljon saaneena. Kiitän jokaista ihmistä siellä, jotka on mun elämässä mukana sillä te ootte ihmeellisiä ja ihania ja teette jokaisesta päivästä super siistin! 

Rypyt, muutokset kropassa..

Well niitä tulee ja niiden kanssa mennään. Ulkonäkö on itselläni muuttunut tässä muutaman vuoden sisällä paljon, joten uskon että se on vaan vahvistanut ajatusta kaikella on tarkoitus. Jos mulla kuuluu olla otsassa nauru rypyt, kertokoon se siitä et perkule on tullut naurettua. Jos mulla kuuluu olla raskausarvet alleissa, kertokoon se siitä et iho on ollu levällään joskus! That’s my story!

This is me 38 vee Noora joka voi rehellisesti sanoa, että jokainen homma tehty isosti ja isolla sydämellä.

Kuva; Johanna Varis/ Vaikuttajatapahtumat

 

BE PROUD OF YOURSELF, tää on sun tarina! 

Halaus tiistai aamuusi, mä lähen viemään synttäreiden kunniaksi Bastianin renkaanvaihtoon ja yks vee neuvolaan 😀

 

3

Vastaa

Close Menu