Terveys on elämäsi tärkein rikkaus

Istahdin perjantai iltapäivällä Jessican sohvalle miljoona perhosta masussa! Meillä oli luvassa Preahealt:in pikkujoulut. Tarkoituksena tutustua tiimin kanssa ja hahmottaa vuoden 2020 tavoitteita!

Iloinen puheensorina ja nauravat kasvot tiimin jäsenten kesken kertoi, että samassa huoneistossa oli paikalla samanhenkiset ihmiset!
Tiesin, että tää on se juttu missä haluan mukana!

Prehealth

Prehealth syntyi täyttämään sitä tyhjiötä, joka suomalaisessa liikunta-alan valmennustarjoomassa oli vuonna 2018. Pika-dieettejä, 10 viikon rääkkäyksiä, pakaran pyöristyksiä ja mitä ihmeellisempiä valmennusmetodeja!

Haluamme tehdä asiat toisin. Haluamme auttaa sellaisia ihmisiä, jotka eivät halua ”jojoilla” vaan pysyvän muutoksen kohti parempaa huomista. Haluamme, että valmennuksemme ovat sellaisia, joiden sisältö jää elämään myös valmennuksen jälkeen. Tämä tarkoittaa sitä, että määränpää ei ole ainoa tavoite vaan myös matka sinne on elämänhalua ja energiaa lisäävää.

Tavatessani Prehealhtin Päävalmentajan Jessica Reimanin ensimmäistä kertaa tiesin, että nyt on ilmassa jotain sellaista mitä allekirjoitan isosti! Ihminen, joka tuo tullessaan huoneeseen kuin huoneeseen omalla energialla positiivista energiaa ja uskoa siihen, että jokainen pystyy mihin vain!

TERVEYS ON TÄRKEIN RIKKAUS!

Tämä lause iskostui isosti, sillä allekirjoitan tuon saman! Kun voit itse hyvin, ympärillä olevat ihmiset ja asiatkin voivat hyvin! Tämä toimii missä tahansa, oli kyseessä sitten elämäntapamuutos tai maratonille harjoittelu!
Kun sinä voit hyvin asiat onnistuu pienien steppien myöden!

VALMENTAJANA TUNNEN KOVAA PALOA TÄTÄ KAIKKEA KOHTAAN! TIEDÄN, ETTÄ TEAM PREHEALTH TARJOAA ISOLLA AMMATTITAIDOLLA JA OSAAMISELLA VALMENNUSPALVELUJA!

 

ISOLLA SYDÄMELLA JA RAKKAUDELLA HYVINVOINTIA JA LIIKUNTAA KOHTAA AUTTAEN JOKAISESSA TAVOITTEESSASI!

Aika meni siivillä, kun ideariihessä ideoitiin tulevia valmennusryhmiä ja kuunneltiin Prehealth:in arvoja! Maisteltiin ihania herkkuja, sillä elämän yksi tukipilari on kuitenkin ideoita synnyttäessä ravinto!

Kotiin ajaessa tiesin, että elämäni kirjassa on alkamassa iso ja tärkeä osa-alue minkä eteen olen tehnyt paljon töitä!

TAHDON TARJOTA JOKAISELLE VALMENNUKSEENI TULEVALLE LIIKUNNASTA MUISTOJA JOTKA SAAVAT HYVÄN OLON JA HYMYN AIKAISEKSI!

TAHDON AUTAA JUURI SINUA TAVOITTEISSASI!

TAHDON VIEDÄ ETEENPÄIN SANOMAA UNOHDA SANA PAKKO, TEE SIITÄ ILOINEN RUTIINI!

TIMANTTINEN TIIMI!!

Mitä kevät sitten tuokaan selviää pian! Sen kuitenkin voin jo nyt paljastaa, että jokaiselle jotakin! Tulet siis aivan varmasti löytämään itsellesi valmennus paketin, joka aiheuttaa liikunnan iloa arjessasi! Sormet syyhyten ja intoa puskuen odotan innolla sitä mitä kaikkea saankaan tehdä ❤️

Elämäntapa muuttujana tiedän sen, että kaikki asiat tapahtuu silloin kun on oikea aika! Sen takia koen suuren kunnian päästessäni ensi viikon lauantaina puhumaan omasta elämäntapamuutoksesta Prehealthin ja Tapanilan Urheilukeskuksen järjestämässä IHANA ILTAPÄIVÄ TAPAHTUMASSA!

Onko nyt sinun aikasi tehdä elämäsi parhain päätös ja pistää elämän tärkein asia eli itsesi listalla tärkeimmät asiat elämässä numero ykköseksi?

ÄLÄ HÄPEÄ TARINAASI, SILLÄ SE VOI AUTTAA MUITA!

Nauti elämästäsi rohkeasti!

I BELIEVE IN YOU <3

Stay tuned sillä kohta mennään ja isosti! Vinkki vitosena pistä Prehealth seurantaan sosiaalisessa mediassa, niin olet ensimmäisten joukossa kuulemassa tulevista jutuista!

@prehealth_

 

 

0

Vastaa