Tarpeellinen vai tarpeeton taikausko?

Kevät alkaa olla siinä vaiheessa, että jääkiekon SM-liigassa alkavat kauden kovimmat pelit.Mitäkö se tarkoittaa sitten tällaiselle jääkiekosta tykkäävälle?

  1. Sydämen tykytyksiä
  2. Tyynyn takaa pelien katsomista
  3. Hengen katkoksia
  4. Uskoa siihen, että tällä kaudella mennään loppuun asti

(Nyt jos ajattelet, plaaaaaah ei jääkiekko blogia ni suosittelen silti lukemaan, koska joo kerron teille yhden hassun jutun mun taikauskosta ja onko siinä nyt sitten loppupeleissä mitään järkeä.)

SM-liigan välierät käynnistyvät tiistaina ja keskiviikkona aloittaa sitten se jengi jonka takia mä saatan liekittyä tässä lähi aikoina ihan huolella. Tänä vuonna otteluparit ovat:

Kärpät-Ässät

TPS-Saipa

Tappara-Kalpa

JYP-IFK

Sykähdyttäviä hetkiä siis luvassa seuraavien viikkojen aikana kaikille jotka diggaavat lätkää seurata. Uskon, että jokainen pari tulee tarjoamaan hyvää ja viihdyttävää kiekkoa. Nämä pelit ei tuu jättämään ketään kylmäksi. Toivon silleen tasaisia sarjoja ja sitä, että kukaan joukkue ei heitä pyyhkeitä kehiin vaikka sarja olisikin jo miinuksen puolelle omalla kohdalla.

Joo, sit päästään tähän mielenkiitoisimpaan osuuteen mistä mainitsin tossa alussa taikausko. Saatat pitää mua ehkä vähän pöhkönä, mutta kerron salaisuuden. Vedän tälleen keväällä taikauskon punaista jengiä kohtaan aika isolle levelille. Se alkoi, jo tossa tammikuussa eli tunnustin väriä huomaamattomasti silleen koko ajan enemmän ja enemmän. Mulla oli diili myös kynsientekijän kanssa. Alkuvuodesta alkaen tehtiin niin, että ainakin kaksi kynttä piti olla väritykseltään punainen. Ja kun runkosarja oli taputeltu, punaisia ei laiteta ennen kuin välieristä on päästy jatkoon. Takki auki ei saa lähteä mihinkään otteluun, eli en tuulettele ennen kuin vasta siinä vaiheessa kun koko sarja on ohi. Pelipäivinä puetaan punasta päälle; mekon, hameen, paidan tms. muodossa. Tälle kaudelle uutta on se, että vetoja en lähde lyömään peleistä, sillä aina kun oon jotain tollasta tehnyt niin perse edellä penkkaan on menty. Kuulostaa varmaan korvaan siltä, että hei ei näillä oo nyt mitään tekemistä siihen miten ne kundit siellä pelaa. No ei oikeesti olekaan, vaan tää on tapa millä silleen kanavoin jännityksen ulos. Ja kyllä, saatan ottaa ehkä hieman tosissani oman jengin kannustamisen! Mut kuten oon kertonut on IFK enemmän kuin pelkkä seura, joten sallittakoon se 😀

Oletko sä taikauskoinen? Jos oot, niin millä tavalla se näkyy? Veikkaan, että nää oot ainakin kuullut:

  • Tikapuiden alitus tietää huonoa onnea.
  • Kun näkee mustan kissan ylittävän tien, pitäisi sylkeä kolme kertaa vasemman olan yli.
  • Jos rikot peilin siitä tulee 7 vuoden epäonni
  • Uusi lumi on vanhan lumen surma

Pitääkö ne paikkansa niin se on asia erikseen, mut voin sanoa et jos on mahdollisuus niin en kyllä tikapuiden alta kulje . Jos nään mustan kissan kulkevan kadun yli ni automaattisesti tulee ajatus, että nyt pitäis sylkästä. Pari peilii on edareiden kanssa kikkailessa saattanut vahingossa mennää rikki ja silloinkin eka ajatus siinä on ollut, että tervetuloa 7 vuoden epäonni. Näin keväisin, kun sataa lunta uskon vahvasti siihen, että nyt se sulattaa ton vanhan ja kohta on kesä. Kai mä sitten loppupeleissä oon aika taikauskoinen. Onko ihmisen mieli sittenkin niin huijattavissa uskomaan sellaisia asioita joita kukaan ei loppupeleissä kuitenkaan pysty toteamaan toteen. Herää kysymys ja jopa pieni mielenkiinto kokeilla, että mitä tapahtuisikaan jos kävelisikin tikapuiden alta? Saatan jopa kokeilla, mutta nää omat taikauskot punaiseen jengiin liittyen vien kyllä loppuun. Mä uskon, että kevät on punainen 😉 Samaan hengen vetoon, toivotan kaikille hokiteroille ja hokitertuille oikein jännittäviä hetkiä supportaen omaa jengiä!

-Uskon myös hymyn voimaan, joten lähetän paljon aurinkoisia hymyjä sinne ja ison halauksen tiistaihin. Mitä ikinä teetkään, tee se suurella sydämellä-

0

Vastaa