Talviharjoittelun ilot

On aika aloittaa rakentamaan tuleva golf kausi 2020! On siis aika karistaa selästä se apina, joka siellä saattoi hillua kauden 2019 viimeisten kolmen kierroksen jäljiltä!

Myönnän viime syyskuussa miettineeni syvästi miksi pallot sinkoilevat sinne sun sattuu ja miksi lyönti tuntuu niin vaikealta! Myönnän, että päällimmäinen ajatus oli, että en koske mailoihin pitkiin aikoihin!
Rakkaus Golfia kohtaan oli kuitenkin liian suuri ja päätin ottaa härkää sarvista ja kohdata ne kipu kohdat ja päästä keinolla kuin keinolla niistä yli! Tämä tarkoitti sitä, että mailat kaivettiin esiin ja asteltiin talviharjoittelu halliin!

Päätin heti alkuun, että en ota paineita lyömisestä ja koitan nauttia siitä kaikin tavoin! Solmukohdat aukesivat yksi pallo kerralla! Tajusin ja tajuan koko ajan enemmän mitä tein väärin viime kauden lopussa!

Hymy ja rentous palasi lyöntiin ja huimasin kuinka pienillä asioilla sain muutoksia samantien!

Kahtena viime viikonloppuna olen käynyt sekä lauantaina, että sunnuntaina hakemassa rentoutta ja varmuutta lyöntiin! Hiomassa tekniikkaa lähestymisessä ja ennen kaikkea nauttimassa lajin hienoudesta ja upeasta seurasta!

Apinat selästä on kadotettu ja tiedän, että vaikka ensi kaudella iskisi tenkkapoo tilanteita mun ei tarvii ottaa niistä osumaa, vaan ottaa ihan rennosti ja nauttia täysillä siitä kuin siistiä Golf parhaimmillaan ja pahimmillakin on! Sillä muutaman treeni kerran jälkeen olen nyt huomannut sen, (iso kiitos tästä menee upealle golf opettajalle) että vaikka löisin välillä paskastikin osuin palloon! Tulen siis jatkamaan intohimoista treenaamista jälleen kun polvi antaa sille armon!

Laji, joka tarjoaa paljon paljon upeita juttuja!

Ihanaa lopusta ja alkavaa viikkoa kaikille!

0

Vastaa