Syksyn suunnitelmat

Vuosi sitten näihin aikoihin jännittelin ihan huolella personal trainer koulun aloittamista. Siis miten aika onkaan mennyt näin vauhdilla. Oli kynät, vihot valmiina ja ennen kaikkea se motivaatio ja into kohdillaan. Jännän äärellä mentiin ja isosti!

Tuota hetkeä muistelen ilolla, sillä se on tuonut jo nyt paljon kaikkea mitä uskalsin vaan toivoa kouluun mennessä!

Syksy ei ole koskaan ollut mulle mitenkään paha juttu! Se on ollut enemmänkin aina uusien haaveiden ja juttujen aikaan saannosta. Toki haikeus iskee kesää kohtaan, sillä lämpö ja aurinko on vaan parasta mitä voin tietää!

Tänä vuonna en aloita sitä kuitenkaan koulun penkillä vaan nyt tehdään sitä työtä mitä opiskelu antoi. Syksyssä ihanaa on myös ulkona ja eritoten luonnossa samoilu. Nautin suunnatomasti metsän väreistä, siitä mitä luonto tekee tässä vuoden ajassa, tuoksuja ja lintujen muutto ääniä.

Eletään kuitenkin aikaa, jota en oikeesti osaa vielä edes hahmottaa mitä kaikkea se tuokaan mukanaan!!

Toki tiedän sen, että Ma-Pe ajan normaalisti konttorille näpyttelemään konetta ja herra edareiden pelien ja treenien pyörittämistä! Jotain kuitenkin tässä alkaa olla jo isosti hahmotettuna alku syksyyn:

 • Meidän mahtava neljän naisen kokonaisvaltainen hyvinvointi projekti saa varmasti paljon tulta alle tässä lähi aikoina. Sormet syyhyten ja ideoita pursuten odotan jo tyttöjen tapaamista syyskuun lopulla.

 • Paljon uusia juttuja valmennus ja liikunta puolella! Eritoten lämmittää se, että pääsen toimimaan nuorten parissa enemmän. Toki oma valmennus on mielessä myös isosti, sillä futiskoulun loputtua intoa oli niin paljon, että ilmoitin itseni joukkuuen FC POHU/Haaga United:in rinkiin! Tarkoittanee siis paljon treeniä kestävyyden ja pallo tekniikan kanssa.

 • Myös rakkauteni golfia kohtaa tuo uusia juttuja ja paljon kierroksia vielä syksyn aikanakin.

 • Ja mitä olisi syksy ilman lätkäkauden alkua!! Kyllä kohta se alkaa!! Nordiksen tunnelma on ihan kulman takana.

 • Rakkaan tokaluokkalaisen vanhojen puku ostoa, vanhemman edarin rippijuhlat ja siinä samalla nuoremman synttäreiden viettoa.
 • Mahtavia tapahtumia mihin pääsen osallistumaan: eritoten odotan Monna Pursiaisen järkkäämää treeni viikonloppua lokakuussa ja syyskuun kikkailu päivää upeessa seurassa ja monia muita ison hymyn aiheuttavia juttuja 🙂

Nautitaan syksyssäkin pienistä hetkistä, tehden asioita jotka saavat hyvän fiiliksen!!

Mitä sä odotat syksyltä eniten?

Halauksia tiistaihin, be your own life super hero!!

2

Tällä artikkelilla on 4 kommenttia

 1. Nimetön

  Syksy on aikaa jolloin voi istahtaa ja mitä kaikkea on saanut aikaiseksi ja mitä kaikkea voi alkaa haaveilemaan ja toteuttamaan

  1. nooralofgren

   Olipa kauniisti sanottu ja täysin totta! Nautinnollista syksyn odottelua sinne 🙂

 2. Nimetön

  Meilläkin on edessä vanhojentanssi mekon ostoa! Jänniä aikoja sinun nuorilla!
  Hyvää syksyä sinne

  1. nooralofgren

   Todellakin 🙂
   Sinne myös ihanaa syksyn alkua <3

Vastaa